Shopping în Corfu

Prima pagină » Destinatii de vacanta » Grecia » Shopping în Corfu

Insula grecească te atrage în principal cu atracțiile și plajele întinse, însă dacă tot te afli aici, de ce să nu profiți de magazinele ticsite cu bijuterii, obiecte din piele, suveniruri tradiționale grecești, sau obiecte handmade care parcă îți fac cu ochiul din vitrinele magazinelor. În plus, prețurile din Grecia sunt chiar acceptabile și uniforme.

Poți începe turul cumpărăturilor cu ceva specific insulei. Kumquat este un fruct ale cărei origini sunt în China, dar care este cultivat în Corfu încă de la începutul secolului XX. Fructul îl puteți găsi pretutindeni, atât pe plantații, cât și pe marginea drumurilor, însă pentru un gust cu adevărat deosebit încearcă lichiorul kumquat. Este cadoul ideal atât pentru tine cât și pentru cei de acasă care așteaptă să le aduci o bucățică din ceea ce înseamnă Corfu.

Și dacă tot am adus vorba despre suveniruri, dintre numeroasele magazinașe pline cu asemenea obiecte există unul în particular care se remarcă. Antica, situat la capătul nordic din Liston, oferă o gamă specială de bijuterii vintage, farfurii, icoane sau materiale textile încărcate cu istoria persoanelor pe care le-au vizitat.

 Foto: Cruise Guide Information

La intersecția dintre orașul vechi și cel noi vei întâlni Gravures, un magazin simpatic cu o selecție superbă de gravuri și imprimeuri ce capturează anumite scene din Corfu, țesute cu mult stil. Obiectele originale pot costa până la 150 de euro, însă reconstrucțiile nu vor depăși 10 euro, așa că buzunarul îți va permite să te întorci acasă cu un suvenir remarcabil.

Cei care sunt în căutarea unor obiecte unice și elegante, vor fi extrem de fericiți la Terracotta, de pe straduța principală ticsită cu magazine. Aici vei descoperi numai lucrări contemporane grecești unice, de la bijuterii autentice, la ceramică și mici statuete lucrate de artiști și artizani greci de renume. Prețurile sunt ceva mai piperate, însă nu poți pune preț pe artă, nu-i așa?

Oferta Christian Tour
Nu rata ultimele 18 locuri din acest sezon pentru o vacanță în Corfu!! Plecare pe 24.09, prețuri începand de la 165 €. BONUS pt aceasta plecare: SHOPPING TOUR în Corfu Town. Detalii aici.