5 locuri secrete de explorat in Zakynthos

Prima pagină » Destinatii de vacanta » Grecia » 5 locuri secrete de explorat in Zakynthos
Homer o numea “Iliessa”, venețienii o numeau „Floarea Orientului”, mulți o cunosc sub numele de Zante, alții o compară cu un paradis turcoaz…. #Zakynthos este, cu siguranță, vedeta verilor pline de distracție, peisaje idilice, plaje întinse cu nisip fin și ape cristaline.
Noi ți-am pregătit 5 locuri secrete de explorat intr-o vacanta in Zakynthos.
  • Restaurantul Keri Lighthouse

Fără dar și poate trebuie să cinezi măcar o dată la Keri Lighthouse. Restaurantul oferă o priveliște spectaculoasă spre Mizithres, iar fotografiile tale cu mâncare nu vor fi niciodată la fel de ”WOW”. Meniul lor este specific mediteranean și grecesc, dar include și opțiuni vegetariene. Abia așteptăm sș îți vedem selfie-urile făcute acolo!

Vechiul satuc #Volimes îți va oferi o perspectivă unică în zonă. Este localizat aproape de Plaja Navagio și are o atmosferă liniștita, pitorească și rustică. O mică plimbare te va reîncarca cu energie pentru următoarea destinație.

Plaja #Xigia este unică pe insulă, apa sa având un procent ridicat de #sulf. Dacă ești dornic de relaxare și un pic de tratament natural, asigură-te că mergi dimineața devreme, căci plaja tinde să se aglomereze repede. Peisajul de acolo este spectaculos, albastrul albicios al apei împreună cu stânca masivă îți va oferi o zi de neuitat.

  • Porto Limnionas 

Porto Limnionas este locul preferat al localnicilor și este cu adevărat unic față de alte locuri de #plajă. Apa cristalină, relieful stâncos și posibilitatea de a face sărituri în mare, face acest loc interesant pentru pasionații de bălăceală.

Plaja #Nobelos, localizată în Agios Nikolaos, este escapada perfectă pentru cei ce vin la restaurantul Nobelos pentru un prânz proaspăt sau o cină delicioasă. Poți profita de ocazie și te poți relaxa pe plajă după o masă copioasă.

De cum pui piciorul pe această insula turcoaz simți atmosfera plăcută de vacanță și buna dispoziție, precum și ceva magic, o dorință de a cutreiera insula și a descoperi frumusețile ei. Rezerva-ti si tu o vacanta in Zakynthos AICI. 

Pentru a fi la curent cu ofertele noastre nu uita sa te abonezi la Newsletter AICI.