Dune de nisip, plaja Maspalomas, Gran Canaria

Gran Canaria – Un loc în care vara nu se termină niciodată

Prima pagină » Destinatii de vacanta » Spania » Gran Canaria – Un loc în care vara nu se termină niciodată
Dune de nisip, plaja Maspalomas, Gran Canaria

Dune de nisip, plaja Maspalomas, Gran Canaria

Dacă vrei să te bucuri de soare pe o plajă liniștită, de distracţie într-o staţiune gălăgioasă sau de locuri pline de mister, Gran Canaria îți va dovedi că vara nu se termină niciodată. Este locul ideal de vacanță fie că ești îndrăgostit sau doar iubești călătoriile.

Primul pont pe care ți-l oferim este despre plajele din Gran Canaria. Insula deține aproximativ 160 de plaje, cele mai îndrăgite fiind Maspalomas si Playa del Ingles. Cu nisip fin auriu și lungi de câțiva kilometri, plajele sunt străjuite de hoteluri, restaurante și cluburi. Dacă ești iubitor al sporturilor nautice vei îndrăgi cu siguranță plaja Puerto Rico.

Panorama Roque Cinchado si varful Pico del Teide, Insulele Canare, Spania

Panorama Roque Cinchado si varful Pico del Teide, Insulele Canare, Spania

Continuă-ți aventura din Gran Canaria, cu explorarea celui mai important oraș al insulei: Las Palmas. Străduțe întortocheate, clădirile cu balcoane sculptate în lemn, palatele în stil renascentist sau baroc îți vor încânta privirea, în acest oraș vechi de peste 500 de ani.

Poposește la fostul sediu al guvernului insular, Casa de Colon. Actualmente muzeu, Casa de Colon se află în Vegueta, cel mai vechi cartier din Las Palmas. Aici sunt păstrate izvoare istorice privind călătoriile marelui explorator Cristofor Columb, iar clădirea impresionează arhitectural atât prin exterior, cât și prin detaliile artistice din interior.

Casa de Colon, Las Palmas, Gran Canaria

Casa de Colon, Las Palmas, Gran Canaria

Next stop: Satul de vacanță din Gran Canaria. În sudul insulei se află una dintre cele mai populare destinații de agrement, numită și “Lumea vacanței”. În centrul complexului se află cel mai mare parc de distracții al Insulelor Canare, unde, cu siguranță, sunt atracții pe gustul tuturor: Roller Coster, Corabia Piraților, Sky Drop pentru adulți, plimbări cu ponei, piscine cu mingi și carusel pentru cei mici.

Specii diferite de animale, vietăți marine, peste 1500 de zburătoare exotice și aproximativ 1000 de soiuri de plante și copaci tropicali îți vor capta atenția în Palmitos Park. Întinzându-se pe 20 ha, îți va lua o zi întreagă să explorezi toate atracțiile parcului, însă va merita din plin. Poți încheia cu o sesiune de cumpărături la magazinele de suveniruri din parcul de distracții.

Ofertă Insula Gran Canaria – de la 531 €/pers., cazare 7 nopți, charter avion. Detalii, AICI.

Du-ți iubirea în vacanță! Descoperă mai multe destinații în care poți petrece o vacanță de vis, AICI.

Autor: Loredana Ciubuc