Destinații romantice: de sub balconul Julietei până la Taj Mahal și insula Krabi

Prima pagină » Destinatii de vacanta » Destinații romantice: de sub balconul Julietei până la Taj Mahal și insula Krabi

Luna lui cuptor vine la pachet cu dorința de nestăvilit de a ne face bagajele și a evada într-o destinație în care să uităm de taskuri și dead-line-uri, să ne răsfățăm toate simțurile și să ne regăsim pe noi înșine. O vacanță, oricât de minunată ar fi, nu e perfectă dacă nu e alături de persoana iubită.  Așa că vă propunem câteva destinații în care love is in the air.

Paris. L’amour est dans l’air

“Sous le ciel de Paris/ Marchent des amoureux”. Versurile melodiei cântate de Edith Piaf reflectă atât de bine atmosfera romantică a capitalei Franței. De pe Pont des Arts până în Montmartre, din Cartierul Latin până la umbra Turnului Eiffel, de la Luvru până la Notre Dame, din Place de la Concorde până la Versailles, Parisul pare un oraș creat special pentru cei care se iubesc.

Pentru oferta click AICI

Veneția, acasă la cuceritorul Casanova

Străzile Veneției străbătute de canale reprezintă locul perfect în care să te “pierzi” alături de persoana iubită. Străjuită de Palatul Dogilor, de impresionanta Bazilică San Marco, de Turnul cu Ceas și Clopotnița San Marco, Piața San Marco este inima orașului, deci orice incursiune ar trebui să înceapă de aici. Aventura poate continua pe oricare dintre străduțele colorate ale Veneției, cu opriri în cafenele cozy. Dar parcă nimic nu e mai romantic ca o plimbare cu gondola la apusul soarelui. Sau poate un sărut pe Puntea Suspinelor? Rămâne să decideți singuri când ajungeți în Veneția.

Pentru ofertă, click AICI

 

Poveste de dragoste în Verona

Verona, orașul care șoptește povestea de dragoste dintre Julieta și Romeo, nu putea lipsi de pe lista destinațiilor romantice. Evident că punctual central al unei incursiuni în Verona îl reprezintă balconul Julietei, martorul tăcut al declarațiilor de dragoste pe care și le-au mărturisit cei doi tineri. Și dacă tot sunteți aici, uitați-vă în ochii persoanei iubite și spuneți-i ce simțiți pentru ea.

Pentru oferta click AICI

Apusuri romantice în Santorini

Insula Santorini este destinația favorită a romanticilor, pentru că Santorini este, prin excelență, o destinație romantică. De altfel, în 2010, insula a fost votată drept una dintre cele mai romantice destinații de pe Mapamond. Emblematice pentru Santorini sunt bisericile cu ziduri de un alb imaculat în contrast cu albastrul mării. Emblematice sunt și apusurile de soare, unele dintre cele mai spectaculoase din lume, care adună seară de seară turiști și localnici, cot la cot, dornici să filmeze sau fotografieze momentul în care linia orizontului se aprinde, iar soarele se lasă brusc înghițit de mare.

Pentru ofertă, click AICI

Fiti precum Ingrid Bergman și Humphrey Bogart în Casablanca!

Dacă ați văzut filmul “Casablanca”, cu Ingrid Bergman și Humphrey Bogart în rolurile principale, sigur visați să vă plimbați cu persoana iubită pe străzile orașului. Așa că pășiți pe urmele celor doi actori și fiți protagoniștii propriei povești de dragoste pe străzile celui mai mare oraș din Maroc. Lăsați-vă învăluiți de atmosfera romantică și descoperiți Casablanca la pas, de la Moscheea Hassan II cu cel mai înalt minaret din lume până la Catedrala Sacré-Coeur.

Pentru ofertă, click AICI

Dragostea eternă are un nume: Taj Mahal

Mausoleul construit din marmură albă în Agra, între 1631 şi 1653, a fost ridicat din ordinul împăratului Shah Jahan în memoria soţiei sale favorite, Mumtaz Mahal. Monumentul este considerat a fi cel mai frumos exemplu de arhitectură mogulă (influențe persane, indiene și musulmane). Dar, în același timp, datorită poveștii care a stat la realizarea lui, este considerat și unul dintre cele mai romantice temple din lume. Așa că iată încă un loc minunat în care să vă declarați sentimentele față de persoana iubită.

Pentru ofertă, click AICI

Krabi, insula romantică a Thailandei

Aleasă cu precădere de cuplurile proaspăt căsătorite pentru petrecerea lunii de miere, insula Krabi este o destinație romantică prin definiție. Alegeți o vacanță în care să vă relaxați la soare și vă bucurați, pur și simplu, de prezența persoanei iubite.

Pentru ofertă, click AICI