Plaja Varadero, Cuba, Caraibe

Cele mai frumoase plaje din Cuba

Prima pagină » Destinatii de vacanta » Exotic » Cele mai frumoase plaje din Cuba

Lasă în urmă grijile de zi cu zi și pornește spre frumoasa și intriganta țară caraibiană, Cuba. Te vei bucura de plaje aurii cu ape turcoaz, soare din belșug, relaxare la umbra palmierilor și locuri misterioase care te vor chema să le descoperi.

Cuba este cea mai mare insulă din Caraibe, a cărei cultură și populație se trage dintr-un amalgam de surse, europeană, africană și a Americii de Nord. Așadar vei găsi aici artă de calitate, muzică surprinzătoare, dar și o religie puternic respectată. Iată cele mai frumoase plaje din Cuba!

Varadero

Plaja Varadero, Cuba, Caraibe

Plaja Varadero, Cuba, Caraibe

Dacă vrei să obții un bronz perfect, profită de soarele litoralului peninsulei Varadero. Situată pe malul Golfului Mexic, plaja lungă de 20 km, cu nisipuri albe, briza tropicală și ape liniștite de culoare albastru-turcoaz, alcătuiesc rețeta perfectă pentru relaxare. În plus, vei putea practica aproape orice sport acvatic, de la scuba diving la navigație, înot cu delfinii.

Santa Maria del Mar

Cayo Santa Maria, Cuba

Cayo Santa Maria, Cuba

Cu siguranță este unul dintre cele mai bune locuri pentru a sta tolănit la soare, în apropiere de centrul Havanei, capitala Cubei. În weekend-uri, plaja este plină de viață, cu oameni voioși, care joacă volei sau dansează pe ritmuri live de salsa.

Playa Ingles

Playa Ingles, Cuba

Playa Ingles, Cuba

Liniște, pace și intimitate. Cu asta te întâmpină superba plajă ascunsă între Cienefuegos și Trinidad. Playa Ingles îți oferă ocazia să experimentezi senzația unei insule pustii. Situată la 26 km la vest de Trinidad, plaja este împărțită în patru mici petece de nisip superbe, vizitate doar de un număr restrâns de cubanezi. Fiind desprinsă de zonele turistice populare, accesul aici se poate face doar cu mașina, însă vei descoperi și câteva hoteluri la prețuri accesibile pentru a nu fi nevoit să parcurgi drumul spre oraș in fiecare zi.

Răsfață-te cu o vacanță în misterioasa Cuba! Ai cele mai atractive oferte, AICI.

 

Autor: Loredana Ciubuc