Revelion la Viena

Prima pagină » Articole » Revelion la Viena


În ultima noapte din an, Austria dansează, așa cum fac, de altfel și alte țări ale lumii. Viena are farmecul ei de Revelion, iar pentru ca această sărbătoare să vibreze și mai mult te poți aventura pe vapor sau poate pe un avion privat, unde ai ocazia să te bucuri de o noapte specială pe ritmuri de vals al Dunării Albastre.

Roata Uriaşă din Viena are mai mult farmec de Revelion

Pentru cei care nu știu, ei bine, există o vorbă: „Cine nu s-a dat niciodată cu Roata Uriaşă, acela nu a fost cu adevărat în Viena”. Poți face o tură cu Roata Uriaşă şi te poți lăsa purtat de gondole romantice  deasupra acoperişurilor din frumosul oraș vienez, spre Noul An… În ziua de 31.12., simbolul Vienei se roteşte de la ora 10 până la 21:45.

Revelion deasupra norilor cu un avion privat

Zburaţi spre Noul An cu un avion privat deasupra Vienei! Pe data de 31. decembrie tu și alți prieteni sau rude,  împreună cu cinci persoane însoţitoare veți avea parte de un tratament regal… Veţi fi transportați cu o limuzină la alegere către General Aviation Center Wien-Schwechat. La bordul avionului vă va aştepta echipajul personal cu un bufet Do&Co din care evident nu va lipsi șampania. Vă veți bucura de priveliștea orașului la 2.000 de  metri deasupra Vienei, de unde veți avea ocazia să admirați catedrala Sfântul Ștefan, a Roţii Uriaşe şi a artificiilor, accesorii nelipsite din noaptea de Revelion. În noul an veți ateriza din nou la General Aviation Center, unde veți fi aşteaptat de aceeași limuzina.

Anul Nou pe Dunăre, cu un vapor de poveste

Cu siguranță oricine și-ar dori să se bucure de Anul Nou pe un vapor vienez care plutește agale pe Dunăre. Un Revelion pe valuri dunărene, pe un vapor al companiei DDSG Blue Danube, numit MS Admiral Tagetthoff sau pe Prinz Eugen este ceva inedit. Veți fi serviți la un restaurant cochet cu bunătăți din bucătăria vieneză tradițională. La bufetul festiv sunt asortate muzica live, spectacolele de magie și o varietate de băuturi care să înveselească spiritele.

Bal Imperial la Hofburg

Tradiția valsului austriac este atracția principală a multor turiști din lumea-ntreagă. Dacă vrei divertisment, voie bună, dar și o noapte de An Nou rafinată, cu iz aristocratic, nu ocoli Balul Imperial de la Hofburg. Sălile maiestuoase ale reședinței imperiele atrage turiștii ca un magnet, iar printre evenimentele serii se numără cina de gală, deschiderea balului cu debutanții școlii de dans Elmayer, marea gală de la miezul nopții și cadrilul publicului.

Revelion pe cer
Districtul 19 al Vienei. Aici se pierd multe dintre elementele urbane ale acestui minunat oraș, acestea fiind înlocuite cu frumusețea naturii din Wenerwald. Cel mai frumos obiectiv turistic din zonă este monumentul Lebensbaumkreis, în traducere- cercul copacului vieții, care a fost ridicat ca simbol pentru solidaritatea omului cu ființa copacului. Tot  aici se află una dintre cele mai frumoase cafenele-restaurant, Oktogon, care se pregătește temeinic pentru seara de Revelion cu un bufet de gală la lumina lumânărilor. De aici, de pe această câmpie poate fi urmărită parada artificiilor de la miezul nopții, iar cei care doresc să uite de frig pot savura o supă fierbinte sau un vin roșu fiert. Nu lipsește nici punch-ul, iar tipsiile cu foc încălzesc atmosfera din care răsună valsul Dunărea Albastră.

Oferta Christian Tour

Rezervă un loc pentru un Revelion vienez, la prețuri începând de la 169 de euro de persoană. Sunt incluse transportul cu autocarul cu plecare din București la data de 30.12 și întoarcere la 02.01.2013, trei cazări cu mic dejun inclus în hoteluri de 3* și ghid însoțitor din partea agenției pe traseu. Detalii pe www.christiantour.ro http://www.christiantour.ro/circuits/view/revelion-2013-la-viena-economic/src02507918ec25716/953

M.R.