Olympic Beach din Grecia- nisip auriu, soare și relaxare

Prima pagină » Articole » Olympic Beach din Grecia- nisip auriu, soare și relaxare

Vacanțele pentru vara viitoare sunt deja pregatite, iar cei care doresc sa le cumpere din timp, pentru a plati mai putin sunt invitati sa o faca de pe acum.  Oferte sunt multe, important e sa alegi ceva care sa iti aduca in lunile insorite ale anului 2013 sejurul la care ai visat cu ochii deschiși toată iarna.

Olympic Beach, stațiunea unde tronează liniștea, dar și plajele cu nisip auriu
E drept, Olympic Beach este o statiune mică, unde liniștea își are rostul ei…  Dacă te cazezi aici și simți la un moment dat că îți lipsește aglomerația stațiunilor celebre din Grecia, te poți aventura fără probleme în Paralia.
Revenind totuși la stațiunea Olympic Beach, situată la numai opt kilometri de Katerini, vom aminti că plajele de aici sunt de-a dreptul atrăgătoare… Nisip auriu, ape curate și alei de promenade din care nu lipsesc pistele de biciclete, mai ales pentru ecologistii care poposesc pe aici. Putem spune ca e o statiune moderna, cu numeroase facilitati si dotari pentru oamenii care doresc sa se bucure de tot confortul din lume.

Cazarea la Olympic Beach se face de obicei la vile de 2* sau de 3*, unde confortul și condițiile sunt la fel de bune ca în hoteluri. Stilul arhitectural pe care turiștii îl vor admira în această stațiune este cel tradițional grecesc. Este o stațiune unde tronează curățenia și simplitatea.

Olympic Beach, stațiunea potrivită pentru toată familia

Iată locul potrivit unde te vor satisface plajele și apa mării foarte curată. Aici iubitorii de sporturi de apă pot practica windsurfing, jet ski, snorkeling și multe alte activități, agreate mai ales de copii. Cei mici vor fi încântați mai ales de apa caldă și limpede a Mării Egee, dar și de parcul acvatic Luna Park, construit special pentru ei în stațiune.

Ce mănânci și cum e viața de noapte în Olympic Beach?

Viața de noapte a acestei stațiuni nu este una prea extraordinară, spiritul Olympic Beach fiind unul mai mult romantic, linistit si calm. Dacă dorești să te bucuri de   mai multă distracție și simți căOlympic Beach nu te va satisface în acest sens, e mai bine să poposești în stațiunea alăturată,  Paralia Katerini, unde vei descoperi cluburi de noapte, pline cu oameni dornici să se distreze de seara până dimineața.
Mâncarea în stațiunea Olympic Beach este cu precădere provenită din bucătăria tradițională grecească, dar și internațională.  Te vei delecta cu mâncare  la unul dinre numeroasele restaurante micuțe, dar rafinate din toate punctele de vedere.

Ofertă de vacanță Olympic Beach
Olympic Beach- Hotel Helena, de la 104 euro de persoană, camreă dublă, fără masă, transport cu autocarul, 7 nopți de cazare, însoțitor de grup din partea agtenției. Mai multe detalii pe www.christiantour.ro, tel. 021. 270. 00. 99

M.R.