Dana Săvuică – vacanţă în Rhodos la ceas aniversar

Prima pagină » Articole » Dana Săvuică – vacanţă în Rhodos la ceas aniversar

Ce mod mai frumos de a sărbători 19 ani de căsnicie decât o vacanţă în Insula Rhodos? Dana Săvuică şi soţul său, Răzvan, au făcut o escapadă de cinci stele pe tărâmul soarelui şi au bifat cele mai frumoase obiective turistice.

 Foto: una din porțile Orașului Vechi Rhodos

Au închiriat un jeep Suzuki Jimny şi au pornit în turul insulei, vizitând coasta de vest cu deschidere către Marea Egee. Au ajuns la Valea Fluturilor, la castelul Monolithos, trecând prin sate pitoreşti, cocoţate pe dealuri şi munţi, pline cu livezi de măslini, portocali şi lămâi. În plimbările lor nu au ratat coasta de est a insulei, plină de golfuri spectaculoase, cu nisip şi pietre ce ies maiestuoase din apă. Casele albe cu ferestre albastre, specifice Greciei, se scaldă în lumina soarelui, iar hotelurile stau ca un şirag de perle oferind servicii de top.

 Foto: În Nicolas Bay- unde șezlongurile sunt puse direct pe stâncile ce ies din mare.

Dana şi Răzvan au ajuns şi în sudul insulei, la plaja Prasonisi celebră pentru un fenomen natural inedit: întâlnirea celor doua mări, Egee şi Mediterană, fiecare parcă încercându-şi forţa asupra celeilalte. Plaja imensă cu nisip fin era plină de oameni care se bucurau de soare, de valurile mărilor, practicau sporturi nautice şi filmau limba subţire de nisip ce reprezintă graniţa celor două mări.

„Perla insulei Rhodos este orăşelul Lindos, cu o calderă, case înşirate pe munte, pe al cărui vârf tronează castelul, un simbol al istoriei bogate. Un golf superb se deschide către mare, plin cu ambarcaţiuni de la cele mai mici până la iahturi de lux“, a declarat Dana Săvuică.

Agenţia Christian Tour le-a recomandat Hotelul Kresten Royal and Spa, de cinci stele, situat la 6 km de Oraşul Vechi Rhodos şi de Izvoarele Minerale Kallithea. Resortul construit recent este amplasat pe dealul magnific din staţiunea Kallithea oferind privelişti de vis spre Marea Egee. Îl veţi găsi într-un sit de carieră antică care creează impresia de linişte şi de relaxare. Estetic hotelul îţi taie răsuflarea, vei găsi aici oameni calzi, servicii excelente şi atenţie pentru fiecare detaliu. Pentru cazare ai la dispoziţie camere duble, junior suites, iar dacă vrei intimitate poţi alege vilele cu piscină privată. La sosire gazdele vă primesc cu un coş de fructe proaspete, cafea şi ceai, prosoape de plajă şi tot felul de geluri şi şampoane pentru răsfăţ. Poţi practica tenis, baschet, fotbal, volei, iar echipa de animaţie este la dispoziţia oaspeţilor cu activităţi pentru copii, gimnastică de dimineaţă, mini disco şi spectacole de divertisment seara. Un centru spa cu baie de aburi, saună, masaj, tratamente şi o piscină interioară te tratează regeşte.

Hotel Kresten Royal & Spa 5* – de la 615 Euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 7 nopţi cazare cu all inclusive, asistenţă turistică. Christian Tour, www.christiantour.ro tel. 021 369 98 35

Citește părerile Danei despre întreaga vacanță pe blogul personal.

De Steluţa Năstase