Cele mai frumoase locuri de vizitat din Elveția

Prima pagină » Articole » Cele mai frumoase locuri de vizitat din Elveția

Gstaad este perla magnificului Bernese Oberland, unul din cele mai bune locuri de relaxare pe timp de iarnă, dar și pe timp dar și vară. Despre acesta dar si despre alte atracții importante și foarte frumoase ale Elveției citiți în continuare…

Gstaad este un oraș foarte liniștit, iar cei care cred că este plictisitor se înșeală… Este important să alegeți un hotel bun, pentru că aici oaspeții sunt tratați de gazde după renumitul motto- fiecare rege este client și fiecare client este rege… Mâncarea extrem de bună, evident tradițională, dar și alte servicii impecabile, turiștii se pot bucura de excursii minunate  prin împrejurimi. Puteți lua funicularul spre restaurantul Berghaus Eggli spre vîrful muntelui pentru a degusta din din fondue, raclette- niște mâncăruri divine, în timp ce beți un pahar cu vin și admirați priveliștele de munte cu adevărat fascinante. Orașul Gstaad este la 67 km sud-vest de Interlaken.

 Bernese Oberland

Majoritatea minunilor din  Elveția sunt concentrate unde altundeva decât în regiunea centrală numită Bernese Oberland. Cea mai frumoasă ar putea fi călătoria spre Jungfraujoch, un oraș alfat la mare înălțime, mai precis la 3.475 de metri. Ca și curiozitatea, e bine de știut că terminalul acesta este stația de tren construită la cea mai înmălțime din lume. Orice turist dorește să se bucure din tren de această priveliște ar trebui să vină aici dimineața devreme pentru a nu fi stresat de aglomerație. Cel mai interesant obiectiv turistic  este Eispalast, în traducere Palatul de Gheață, dar și terasa Sphinsului, cu o priveliște ce poate fi admirată de pe vârfurile  Monch și Jungfrau. La întoarcere vă puteți opri în satul tradițional din Grindelwald, unde există o zonă superbă pe timpn de iarnă pentru schi, clasa întâi și cele mai pitorești resorturi cu multe camere rustice, extrem de confortabile.


Kandersteg

Cei mai mulți turiști, care au poposit în Eleveția spun că una dintre cele mai frumoase zone este un paradis înzăpezit numit Kandersteg. Se spune că ar fi o stațiune ușor aristocratică, dar azi acest renume i-a fost îndepărtat, trasformându-se într-o stațiune de munte unde lumea vine să respire cu toți plămânii aerul alpin șin să practice sporturi de iarnă. Există aici o concentrare de peisaje montane greu de ocolit de turiștii care iubesc muntele… Este greu să alegi un traseu, tocmai pentru că toate sunt frumoase, dar există un ghid aplin care te va îndruma sepre calea cea mai interesantă.

Oferta Elveția Christian Tour

Circuit Elveția- Bavaria- Lombardia, de la 455 de euro de pșersoană, cazare 10 nopți în hoteluri de 2-4*, cameră dublă, cu plecare din București, transport cu autocarul, asistență turistică din partea agenției. Mai multe detalii pe
www.christiantour.ro, te. 021. 270.00.99

M.R.