Ia-ți o vacanță la jumătate de preț!

Prima pagină » Articole » Ia-ți o vacanță la jumătate de preț!

Patru touroperatori au bătut palma pentru a-ți oferi vacanțe la cele mai avantajoase prețuri! Grupul Christian Tour, cel mai mare grup de touroperatori din România, oferă acum tuturor românilor vacanțe de vis la standarde europene atât pe meleagurile românești cât și peste granițe. Mai mult, lansarea grupului format din Christian Tour, Pegas Holidays, Bibi Touring și Europa Travel îți aduce cadou reduceri de până la 50% la vacanța pe care ți-ai dorit-o din totdeauna. Tu ți-ai rezervat pachetul de vacanță?

Noua formulă aduce sub aceeași siglă patru dintre liderii pieței de turism din România, asigurând atât cele mai bune oferte de turism internațional, low cost, dar și autohton, precum și un renume important pe piețele din afara țării. Pentru anul viitor, grupul pregătește tarife mai mici, dar și multe alte bonusuri, discounturi și vacanțe inedite de pe urma cărora vor beneficia atât turiștii, cât și partenerii revânzători. Iar cu o astfel de forță, calitatea călătoriilor este garantată!

Printre ofertele puse la bătaie din partea Pegas Holidays găsim un Revelion în Paris, la Hotel Oceania Porte de Versailles, de patru stele, în perioada 29.12 – 03.01. Tarifele încep de la 580 de euro de persoană și includ transport cu avionul și 7 nopți de cazare cu mic dejun. Mai multe detalii veți găsi pe site-ul www.pegasholidays.ro și la numărul de telefon 021 313 32 22.

Cei care doresc să își petreacă noaptea dintre ani în țară se pot bucura de ofertele prin Bibi Touring. Spre exemplu, un Revelion la Brașov ce include 2 nopți de cazare la Hotel Postăvarul, de o stea, cu masă festivă în noaptea cea mare costă 472 de lei de persoană. Pentru rezervări și detalii contactațo agenția pe site-ul www.bibi.ro, sau la numărul de telefon 0244 514 788.

Același touroperator vă oferă ocazia de a petrece noaptea de Revelion la Băile Olănești, unde 3 nopți de cazare cu deminpensiune, masă de Revelion și carnaval la Hotel Olănești, de trei stele, vor costa 901 lei de persoană. Detalii pe site-ul www.bibi.ro și la numărul de telefon 0244 514 788.

Europa Travel adaugă catalogului oferte incredibile de Revelion, cum ar fi cele din Viena. Un asemenea pachet include transport cu autocarul, trei nopți cazare cu mic dejun la hoteluri de trei stele și ghid însoțitor, la prețuri începând de la 169 de euro de persoană. Pentru mai multe detalii vă rugăm să vizitați site-ul www.europatravel.ro sau să apelați la numărul de telefon 021.311.55.20.

Nici Christian Tour nu se lasă mai prejos în ceea ce privește ofertele avantajoase ce se găsesc acum în catalogul grupului. Un pachet de Revelion în Anglia – Belgia în perioada 27.12.2012 – 05.01.2013, ce include transport cu autorcarul, cazare cu mic dejun în hoteluri de trei și patru stele și ghid însoțitor poate fi achiziționat acum la prețuri de la 455 de euro de persoană, datorită reducerii de early booking valabilă până la 25 octombrie. Mai multe detalii pe site-ul www.christiantour.ro și la numărul de telefon 021.211.11.39.