Va invitam sa petreceti finalul de an intr-un cadru spectaculos, pe taramul insorit al Cataloniei, unde traditia spaniola se impleteste cu eleganta statiunilor de la malul Marii Mediterane. De la vibranta Barcelona, cu arhitectura sa emblematica semnata Gaudi, la linistea lacului Banyoles, farmecul medieval din Girona si atmosfera autentica din satul fortificat Besalu, fiecare zi aduce o noua experienta memorabila. Vom descoperi si Hostalric - un orasel cu ziduri de aparare si turnuri medievale, dar si bijuteriile ascunse ale regiunii Costa Brava Maresme, faimoase pentru peisajele lor spectaculoase si ospitalitatea locala. Revelionul il vom intampina cu o cina festiva plina de culoare si savoare, iar inceputul de an ne va regasi in mijlocul atmosferei pline de viata din Costa Brava. Pretul include: -Bilet de avion dus-intors: Timisoara - Barcelona a Timisoara. -Bagaj de cala 10 kg si bagaj de mana (ghiozdan) max. 10 kg. -4 nopti cazare la Hotel Amatista 4* sau similar. -Pensiune completa (mic dejun, pranz si cina) conform programului, apa si vin inclus. -Excursii cu ghid local in Girona, Banyoles, Besalu si Hostalric. -Cocktail de bun venit. -Cina festiva de Revelion cu bauturi incluse. -Brunch special in prima zi din an; -Momente de destindere si dans in fiecare seara. -Transport local cu autocar modern. -Insotitor de grup din Romania. Pretul nu include: -Supliment single - 300 Euro. -Partaj garantat - 120 Euro. -Bacsis pentru soferi si ghizi locali. -Taxe de oras - aprox. 4 euro/pers/zi (tarif valabil la data lansarii programului, poate suferi -modificari in functie de hotararile autoritatior locale). -Bauturi in afara celor incluse la mesele mentionate. -Cheltuieli personale. -Asigurare medicala / storno (recomandata). -Reducere copil mai mic de 14 ani in camera DBL + extra bed - 150 euro. -Reducere pt. a treia persoana in camera tripla - 50 euro. NOTE: Petrecerea de Revelion - 31.12.2025 La bufetul rece, vom savura aperitive rafinate, precum bucati de somon marinat insotite de maioneza de soia si alge wakame, caracatita servita cu piure de cartofi parmentier si ulei de paprika din La Vera, cannelloni cu fructe de mare si maioneza de fructe de mare, precum si profiteroluri umplute cu branza Parmesan. De asemenea, va fi disponibil un platou cu selectie de mezeluri locale si branzeturi rafinate, alaturi de o varietate larga de fructe de mare reci. Bufetul cald va include diverse supe, precum supa de peste si crema de dovleac, urmata de delicatese locale, cum ar fi sparanghel salbatic in vin alb cu sunca crocanta, ciuperci sotate cu gulas, ravioli cu concasse de rosii, masline Kalamata si ansoa, lasagna cu fructe de mare, tocana de vita cu sos Port si piure de cartofi dulci, merluciu cu sos Beurre Blanc si legume murate, dorada la cuptor, vita, creveti la gratar si orez adel Senyoreta. De asemenea, masa va include sunca canadiana in suc propriu si garnitura. Pentru desert, vom avea o selectie de deserturi facute in casa, fructe si specialitati de Craciun, precum aNeulesa, nougaturi si apolvoronesa. Pe durata mesei, se vor servi apa, Cava D.O. si vin rosu sau alb D.O. Acest meniu este valabil in prezent, dar poate fi ajustat pana in ziua Revelionului. Brunch - 01.01.2026 Bufet rece - vom servi o varietate de aperitive reci, printre care platou cu mezeluri si branzeturi, sunca cu paine si rosii, salata cu ton, creveti si apiparrasa (ardei iuti), inima de salata Caesar, Escalibada cu ansoa de pe coasta cantabrica si sos Romesco, rulad? de somon cu rucola si muraturi, servita cu sos chipotle. Bufetul cald va include supe precum supa de legume si crema de pui, orez cu crab Velvet, paste, gnocchi cu pesto si cannelloni cu sos bechamel. La fel, vom avea pulpa de viC?el cu sos de ciuperci gatita la foc mic, rata a l\ orange si peste monkfish. Pe langa acestea, va avea loc un cooking SHO W cu miel si somon, precum si un platou cu ceafa de vita. Pentru desert, va oferim o selectie de deserturi facute in casa, fructe si specialitati de Craciun, precum Neules, nougaturi si polvorones. Pe durata mesei, se vor servi apa, Cava D.O. si vin rosu sau alb D.O. Acest meniu este valabil in prezent, dar poate fi ajustat pana la data brunchului. In fiecare zi, hotelul va oferi o varietate de activitati recreative menite sa aduca buna dispozitie si distractie tuturor oaspetilor. Printre acestea se numara sesiuni de bingo pline de emotie, jocuri interactive care stimuleaza spiritul de echipa, quiz-uri captivante ce pun la incercare cunostintele, precum si competitii de darts pentru cei pasionati de indemanare. In plus, atmosfera va fi intretinuta de muzica atent aleasa, creand un cadru perfect pentru dans si relaxare, astfel incat fiecare sa se poata simti bine si sa isi incarce bateriile.
Program
29.12.2025 Timisoara - Barcelona - Costa Brava Maresme (cca
90 km). Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul aTraian Vuiaa din Timisoara, la ora 11:30, pentru zborul direct Timisoara 13:55 - Barcelona 15:55 (orar de zbor informativ, se poate modifica pana la plecare). Dupa aterizarea pe aeroportul El Prat din Barcelona, vom avea transfer privat catre Costa Brava Maresme, una dintre cele mai frumoase regiuni de litoral ale Spaniei. Check-in la hotel, unde vom fi intampinati cu un cocktail de bun venit, apoi vom avea timp liber pana la cina. Seara, va invitam la o petrecere dansanta organizata in cadrul hotelului, un bun prilej de socializare si intrare in atmosfera festiva. Cazare la Hotel Amatista 4* sau similar.
30.12.2025 Girona - Banyoles - Besalu (cca
150 km). Mic dejun. Plecam intr-o excursie culturala de o zi, insotiti de ghid local. Prima oprire va fi in Girona, un oras fermecator, cunoscut pentru centrul sau istoric excelent conservat, cu ziduri medievale, Cartierul Evreiesc El Call, Catedrala si promenada de pe malul raului Onyar - loc ideal pentru fotografii. Continuam catre Banyoles, o localitate linistita, faimoasa pentru lacurile sale naturale, unde vom servi pranzul la un restaurant local. Apoi, timp liber pentru o plimbare relaxanta pe malul lacului. Ultima oprire va fi in Besalu, un sat medieval remarcabil, unde admiram celebrul pod roman, baile evreiesti si atmosfera istorica autentica. Intoarcere la hotel, cina si o noua seara dansanta cu muzica si voie buna. Cazare la Hotel Amatista 4* sau similar.
31.12.2025 Hostalric si Cina festiva de Revelion (cca
50 km). Mic dejun. In prima parte a zilei, plecam in excursie spre Hostalric, un orasel fortificat, cu ziduri de aparare, turnuri medievale bine conservate si privelisti spectaculoase. Ghidul va va introduce in istoria zonei si rolul sau strategic in Evul Mediu catalan. Revenim la hotel pentru pranz. Dupa-amiaza libera pentru relaxare, plaja sau pregatiri pentru petrecerea dintre ani. Seara: Cina de gala festiva de Revelion cu meniu special, bauturi incluse, muzica si petrecere dansanta pana dupa miezul noptii. Traditionalul a12 struguri ai noroculuia din Spania si toastul cu Cava (vin spumant catalan) vor marca trecerea in noul an 2026 intr-o atmosfera deosebita. Cazare la Hotel Amatista 4* sau similar.
01.01.2026 Costa Brava
Dupa petrecerea de Revelion, dimineata este dedicata odihnei. In locul micului dejun obisnuit, va invitam la un brunch special, servit tarziu, intr-o atmosfera relaxata. Va puteti bucura de facilitatile hotelului sau puteti explora pe cont propriu statiunea. Seara, ne reintalnim pentru a lua cina la hotel. Cazare la Hotel Amatista 4* sau similar.
02.01.2026 Costa Brava - Barcelona - Timisoara
Mic dejun servit devreme, apoi plecam spre Barcelona, unde vom face un tur panoramic al orasului. Vom descoperi cateva dintre cele mai emblematice obiective ale capitalei catalane, dupa care ne indreptam catre aeroport pentru zborul de intoarcere: Barcelona 16:25 a Timisoara 20:15 (orar de zbor informativ, se poate modifica pana la plecare). Ne intoarcem acasa cu amintiri frumoase si momente speciale petrecute de Revelion, in mijlocul peisajelor, istoriei si traditiilor catalane.