Câştigatorul tombolei Christian Tour a fost desemnat

Prima pagină » Concursuri » Concurs » Câştigatorul tombolei Christian Tour a fost desemnat

Gheorghe Mădălin a participat la tombola organizată pe site-ul www.christiantour.ro în perioada 15-26 noiembrie şi a câştigat o vacanţă pentru două persoane în Santorini, în valoare de 1268 Euro.

La tombola de pe site-ul www.christiantour.ro s-au înscris 3700 de persoane care au completat un formular special, iar tragerea la sorţi a avut loc pe 5 decembrie, prin intermediul website-ului www.tragerilasorti.ro

https://www.tragerilasorti.ro/extrageri/906-extragere-castigator-excursie-santorini-tombola-christian-tour

Gheorghe Mădălin va pleca în vara anului 2013 într-o vacanţă în Santorini alături de o persoană dragă. Pachetul include transport cu avionul, taxe de aeroport, transferuri, 7 nopţi cazare cu/fără masă (în funcţie de unitatea de cazare), asistenţă turistică locală. Nu sunt incluse: excursiile opţionale, asigurarea medicală şi asigurarea storno, intrarea la obiectivele turistice.
Conform regulamentului concursului, câştigătorul nu are posibilitatea de a primi contravaloarea în bani a premiilor sau schimbarea acestora cu alte bunuri/servicii, de asemenea nu poate schimba parametrii/caracteristicile premiilor. Premiile nu sunt transmisibile către alte persoane.

De ce Santorini? Pentru că în fiecare an milioane de vizitatori vin în insula grecească să vadă un apus magic şi unic, de culoare violet. Apoi declară la unison că este unul dintre cele mai romantice locuri din întreaga lume. Mulţi turişti preferă incursiunea pe străduţele înguste, ticsite de căsuţele albe, cu frumoasele acoperişuri albastre şi verande scăldate de soare şi flori bouganvillea. La fiecare pas îi atrag magazinele cu bijuterii realizate manual, din aur filigranat, iar tavernele rustice îi îmbie cu mirosul de miel rumenit cu rozmarin, tocăniţa de peşte şi sardine la grătar. Cea mai renumită staţiune este Kamari, aflată la numai 10 km de capitala Fira, cu o plajă primitoare Blue Flag, nisip negru şi o rocă enormă numită Mesa Vouno care se ridică din marea turcoaz. Merită să vizitaţi Biserica Panagia Episkopi şi vinăriile cu degustări şi expoziţii de artă.

Dacă v-am convins că Santorini merită să fie în topul vacanţelor în 2013, aflaţi că tombola organizată în luna noiembrie marchează deschiderea unei campanii mai mari pe care Christian Tour o va lansa în luna ianuarie, în cadrul căreia vor fi pregătite mai multe premii asemănătoare.