Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe site reprezinta acordul dumneavoastra pentru folosirea cookie-urilor. Vezi informatii aici

×

Israel in 4 zile

Israel

Share

Ai gasit cel mai bun pret!

2 utilizatori se uita acum la aceasta oferta

Rezervari in ultimele 24 de ore: 4

De la

445 00

Pret pe persoana

Transport cu Avion

Data Sejur

28 octombrie

-

31 octombrie 2018

 ( 3 nopti )

Inclus in pachet

Transport cu Avion din Bucuresti

1 x Standard

Demipensiune

Transport

Plecare: duminică 28 octombrie 2018

Bucuresti - Betleem

Intoarcere: miercuri 31 octombrie 2018

Betleem - Bucuresti

Oferte Vacante Christian Tour

445 €
445 €

Octombrie

Conditiile Ofertei

Pretul final include

 • Transport avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti
 • Taxe de aeroport
 • 3 nopti cazare la hoteluri de 4* si 3*(categoria este valabila pentru Israel)
 • Demipensiune (2 mese pe zi - conform programului)
 • Transport cu autocar cu aer conditionat, conform programului
 • Preot insotitor din partea agentiei

Pretul final nu include

 • Tips & porter in valoare de 2 Euro de persoana pe zi (se plateste obligatoriu in Israel)
 • Mesele  de pranz
 • Cheltuieli personale
 • Bonusuri
 • Reduceri si suplimente
 • Bine de stiut
 • Alte informatii

Program circuit

Haifa – Cana Galileii – Muntele Tabor – Muntele Fericirilor – Capernaum – Ierusalim, Muntele Maslinilor, Muntele Sion, Via Dolorosa – Bethleem – Manastirea Hozeva

Ziua 1. Bucuresti - Tel Aviv – Haifa – Nazareth

Prezentare in Aeroportul Bucuresti OTOPENI la ora 22.00 pentru zbor Bucuresti-Tel Aviv cu compania El Al. (cu o seara inainte)

Decolare la ora 01.30 din Bucuresti cu destinatia Tel- Aviv, sosire la ora 04.00 pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv. Ajunsi in Tel Aviv, dupa formalitatile vamale ne incepem pelerinajul in Tara Sfanta urcand coasta Marii Mediterane pe urmele Sf. Petru pana la Cezareea, locul unde Corneliu a fost botezat si de unde Sf. Pavel a plecat la Roma. Ajungem in orasul Haifa unde vedem panoramic frumoasele gradini suspendate Bahai si Biserica Stella Marris (grota prorocului Ilie Tezviteanul). continuam cu orasul Nazareth, situat in partea nordica a Israelului, descris ca fiind locul copilariei lui Iisus Hristos. Aici vom vizita Biserica Ortodoxa Sf. Gavriil, ridicata deasupra izvorului considerat a fi cel al Fecioarei Maria si aflat in apropierea casei acesteia din Nazaret, biserica pictata de fratii Morosanu in 1977, apoi vom merge catre Biserica Catolica Buna-Vestire in incinta careia se afla grota in care Fecioara Maria a fost instiintata de Arhanghelul Gavriil ca Il va naste pe Iisus. Ne indreptam spre Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbrea la Fata a Domnului; in biserica greco-ortodoxa se afla icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului. Cana din Galilea, locul unde a avut loc prima minune a lui Iisus, minunea prefacerii apei in vin. Cazare si cina la hotel in Tiberias/Nazareth.

Ziua 2. Muntele Fericirilor – Capernaum – Ierihon

Mic djun. Vom merge catre Capernaum, orasul cel mai iubit de catre Mantuitorul si unde a savarsit cele mai multe minuni; aici vom putea vedea  ruinele Sinagogii si a casei unde a fost vindecata soacra Sf. Petru. La mica distanta se afla Tabgha – loc ce aminteste de minunea inmultirii a 5 paini si 2 pesti si hranirea a peste 5000 de oameni. Continuam cu Muntele Fericirilor unde vom vizita biserica ce fost construita pe locul unde Mantuitorul Iisus Hristos a tinut predica despre fericiri. Muntele se inalta la 175 m deasupra nivelului Marii Galileii, dar totodata este la 35m. sub nivelul Marii Mediterane. Coboram pe valea Iordanului cu oprire la raul Iordan si vom vedea locul real al Botelului lui Iisus unde este un locul amenajat pentru binecuvantarea credinciosilor in apele Raului Iordan. Cazare si cina la hotel in Bethleem.

Ziua 3. Ierusalim – Muntele Maslinilor – Via Dolorosa

Dupa micul dejun vom merge in Ierusalim, numit si Orasul Pacii, pe Muntele Maslinilor, unde vom vizita: Manastirea Ortodoxa a Inaltarii Domnului ce aminteste de Inaltarea Domnului la cer si unde avem prilejul de a vedea locul unde a fost gasit pentru a doua oara capul Sf. Ioan Botezatorul; Manastirea Pater Noster, loc unde potrivit traditiei Mantuitorul i-a invatat pe ucenicii Sai Rugaciunea Domneasca „Tatal nostru”; Manastirea „Dominus Flevit” („Domnul a plans”) zidita in forma de lacrima, pe locul unde Mantuitorul Iisus Hristos a plans lipsa de pocainta a celor din Cetatea Sfanta dar a deplans si soarta pe care o va avea Ierusalimul; Gradina Ghetsimani cu Biserica Natiunilor ridicata pe locul in care Mantuitorul s-a rugat inainte de a fi prins; Biserica Mormantul Maicii Domnului unde vom cobora cele 48 de trepte pana la Mormantul Fecioarei Maria si Grota Tradarii, grota unde a fost inchis Iisus inainte de judecata. Intram in Cetatea Sfanta a Ierusalimului pe poarta Sf. Stefan si parcurgem pe jos Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mantuitorului Iisus Hristos, ajungand la Biserica Sf. Invieri in care vom vedea toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormant, locul unde s-a aflat Sf. Cruce, etc). Cazare si cina la hotel in Bethleem.

Ziua 4. Hozeva – Bethleem, Biserica Nasterii – Ierusalim, Muntele Sion

Mic dejun. Vom merge catre Hozeva unde vom vizita Manastirea Sf. Gheorghe ale carei baze au fost puse de Sfintii Ioachim si Ana, fiind locul unde cei doi sfinti s-au rugat pentru daruirea unui prunc. Initial, biserica manastirii era inchinata Maicii Domnului. Astazi, insa, dupa reconstruiri si renasteri, biserica poarta drept hram pe Sfantul Gheorghe Hozevitul si pe Sfantul Ioan Iacob de la Neamt. Tot in manastire se afla si pestera unde a trait multi ani Proorocul Ilie. Vizitam  Biserica Ortodoxa a Nasterii Domnului din Bethleem, ce adaposteste Pestera in care s-a nascut Domnul Iisus Hristos si icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului numita “Betleemita” sau “Aparatoarea Bethleemului”). Ne indreptam spre Ierusalim si vizitam Muntele Sion unde se afla Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul „Cina cea de Taina” (locul primei biserici crestine din lume) si Mormantul Sfantului Prooroc si Psalmist David. Ne indreptam catre Aeroportul din Ben Gurion pentru formalitatile vamale si imbarcare pentru zborul de Bucuresti. Decolare din Tel Aviv la ora 19.40, sosire in Bucuresti la ora 22.30.

Inapoi sus