Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe site reprezinta acordul dumneavoastra pentru folosirea cookie-urilor. Vezi informatii aici

×

Oferte speciale sejururi si circuite

Vacantele sunt de doua ori mai placute atunci cand beneficiezi de oferte speciale. Christian Tour, una dintre cele mai cunoscute agentii de turism din Romania, este locul unde vei gasi intotdeauna cele mai avantajoase oferte de vacante in cele mai populare destinatii turistice din intreaga lume.

Esti o persoana imprevizibila si obisnuiesti sa pleci in vacanta fara sa iti faci prea multe planuri inainte? Sau poate pur si simplu te decizi greu si lasi cele mai bune oferte sa iti scape printre degete. Inseamna ca vacantele last minute sunt perfecte pentru tine! Nu mai sta pe ganduri – ofertele reduse sunt la mare cautare. Doar nu vrei sa risti sa iti pretreci vacanta acasa…

Sau poate esti genul de persoana care planifica fiecare sejur in parte in cel mai mic detaliu cu mult timp inainte? Profita de ofertele early booking si beneficiaza de preturi speciale!  Maximizeaza satisfactia unei noi vacante si economiseste bani pe care ii poti cheltui pe suveniruri, delicii culinare specifice destinatiei turistice sau alte dorinte mai mult sau mai putin extravagante!

Studiaza intreaga oferta de vacante last minute si early booking si porneste intr-o super aventura la cel mai bun pret! Optiunile sunt nenumarate – fii spontan si vei avea numai de castigat!