Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe site reprezinta acordul dumneavoastra pentru folosirea cookie-urilor. Vezi informatii aici

×

Conditii oferte

Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile.

Conditii de plata hoteluri cu Early Booking:
25% avans la inscriere
diferenta de pana la 60% la expirarea perioadei de Early Booking
achitare integrala cu pana la 21 de zile inainte de check-in
 
Conditii de plata hoteluri fara Early Booking:
25% avans la inscriere
restul de plata cu pana la 21 zile inainte de plecare
 
Conditii de plata Antalya (valabile pana la 15.10.2018):
25 euro avans la inscriere
diferenta de pana la 60% la expirarea perioadei de Early Booking
achitare integrala cu pana la 21 de zile inainte de check-in
 

Conditii de plata Bulgaria:
Hoteluri cu Early Booking (sejur minim 7 nopti)
25% avans la inscriere;
diferenta pana la 100% la expirarea perioadei de Early Booking;

Hoteluri fara Early Booking
25% avans la inscriere;
restul de plata cu pana la 21 zile inainte de plecare.

Oferte first minute Antalya, Creta si multe alte destinatii

Planifica-ti vacanta de vara din timp si economiseste bani! Inscrie-te in programul First Minute Christian Tour și rezerva-ti sejurul in Antalya, Creta si alte destinatii.

Profita de programul First Minute lansat de Christian Tour si rezerva-ti din timp vacanta de vara pentru urmatorul an! Printre cele mai populare oferte se numara first minute Creta, first minute Antalya, first minute Hurghada si multe altele. Grabeste-te, insa, ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile! Astfel, pentru a beneficia de reduceri de pret si achitarea pachetului de vacanta in rate, indiferent ca vorbim de first minute Creta, first minute Antalya sau orice alte destinatie, apeleaza cu incredere un consultant Christian Tour la numarul de telefon 021 9247 sau fa o rezervare online.

Avantajul principal al unei oferte first minute consta in faptul ca, pe langa preturile reduse specifice rezervarilor timpurii, vei beneficia de un regim special al achitarii pachetului de vacanta dorit. Spre exemplu, pentru first minute Antalya te poti inscrie in programul Early Booking cu doar 25 Euro avans, urmand ca diferenta de pana la 60% sa fie achitata la expirarea perioadei ofertei, iar plata integrala o poti face cu pana la 21 de zile inainte de check-in. De asemenea, pentru first minute Creta sau alta destinatie, e necesar sa platesti un avans de doar 25% la inscriere. Asadar, profita acum de programul Early Booking si planifica-ti din timp sejurul mult asteptat!