Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe site reprezinta acordul dumneavoastra pentru folosirea cookie-urilor. Vezi informatii aici

×

Conditii oferte

Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile.

Conditii de plata hoteluri cu Early Booking

5% avans la inscriere
diferenta pana la 30% (inca 25%) la expirarea perioadei de Early Booking
achitare integrala cu pana la 21 de zile inainte de check-in

Conditii de plata hoteluri fara Early Booking

5% avans la inscriere
restul de plata cu pana la 21 de zile inainte de check-in

Exceptii:

Statiunea Albena

5% avans la inscriere
diferenta pana la 100% la expirarea perioadei de Early Booking

Oferte Early Booking Antalya, Creta si multe alte destinatii

Planifica-ti vacanta de vara din timp si economiseste bani! Inscrie-te in programul Early Booking Christian Tour si rezerva-ti sejurul in Antalya, Creta si alte destinatii.

Profita de programul Early Booking lansat de Christian Tour si rezerva-ti din timp vacanta de vara pentru urmatorul an! Printre cele mai populare oferte se numara Early Booking Creta, Early Booking Antalya, Early Booking Hurghada si multe altele. Grabeste-te, insa, ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile! Astfel, pentru a beneficia de reduceri de pret si achitarea pachetului de vacanta in rate, indiferent ca vorbim de Early Booking Creta, Early Booking Antalya sau orice alte destinatie, apeleaza cu incredere un consultant Christian Tour la numarul de telefon 021 9247 sau fa o rezervare online.

Avantajul principal al unei oferte Early Booking consta in faptul ca, pe langa preturile reduse specifice rezervarilor timpurii, vei beneficia de un regim special al achitarii pachetului de vacanta dorit. Spre exemplu, pentru Antalya te poti inscrie in programul Early Booking cu doar 5% avans, urmand ca diferenta de pana la 50% sa fie achitata la expirarea perioadei ofertei, iar plata integrala o poti face cu pana la 21 de zile inainte de check-in. De asemenea, pentru Creta sau alta destinatie, e necesar sa platesti un avans de doar 10% la inscriere. Asadar, profita acum de programul Early Booking si planifica-ti din timp sejurul mult asteptat!