𝐕𝐚𝐫𝐚 𝐚𝐬𝐭𝐚..𝐭𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐫𝐮𝐦𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐮𝐜 𝐢̂𝐧 𝐌𝐀𝐋𝐋𝐎𝐑𝐂𝐀!

Prima pagină » Destinatii de vacanta » Spania » 𝐕𝐚𝐫𝐚 𝐚𝐬𝐭𝐚..𝐭𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐫𝐮𝐦𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐮𝐜 𝐢̂𝐧 𝐌𝐀𝐋𝐋𝐎𝐑𝐂𝐀!

𝐕𝐚𝐫𝐚 𝐚𝐬𝐭𝐚..𝐭𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐫𝐮𝐦𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐮𝐜 𝐢̂𝐧 𝐌𝐀𝐋𝐋𝐎𝐑𝐂𝐀! Spectacolul naturii ne lasă întotdeauna fără cuvinte, iar Mallorca este insula în care astfel de spectacole se întâmplă zilnic. Fiecare apus e unic, iar cu cele 300 de zile însorite pe an…. vei spune WOW în fiecare zi! Relieful impozant și micile golfuri din jurul insulei aduc cu ele un orizont nesfârșit de selfiuri reușite. Aici vei găsi un amestec unic de peisaje impresionante, istorie bogată și ospitalitate peste limite. Pentru a te ajuta să îți planifici aventura în Mallorca, iată câteva lucruri pe care le poți face în această insulă fermecătoare:

Explorează Palma de Mallorca

Descoperă capitala insulei, Palma de Mallorca, cu străzile sale pitorești, arhitectura gotică și atmosfera vibrantă. Vizitează Catedrala din Palma, înfrumusețată de influențe maurice și gotice, apoi plimbă-te prin centrul vechi pentru a te bucura de magazinele, restaurantele și cafenelele autentice. Este o insula a contrastelor, unde gusturile și aromele sunt demențiale, invitandu-te să te bucuri de prima ta sobrassada!

Relaxează-te la plajă

Mallorca este renumită pentru plajele sale spectaculoase. Închiriază un șezlong și bucură-te de soarele cald și de nisipurile fine. Distracția și relaxarea sunt garantate! Insula Mallorca, cea mai mare din Spania, se mândreşte cu câteva dintre cele mai frumoase plaje deosebite, aşa ca nu trebuie să ratezi acest paradis al concediilor. Cele mai importante staţiuni cu plaje întinse cu nisip fin şi curat sunt Magaluf şi Palma Nova, pe coasta de vest, şi Alcudia şi Puerto Pollenca, în nord.

Alcudia este preferata familiilor care își iau prichindeii în vacanță, pentru plajele sale lungi şi a gamei variate de sporturi de apă. Hotelurile pun la dispoziție piscine cu secţiuni pentru copii, saloane de îngheţată şi mini-cluburi cu programe de divertisment.

Explorează Peștera Drach

Una dintre cele mai impresionante atracții naturale ale insulei, Peștera Drach. Un labirint subteran impresionant, plin de stalactite și stalagmite minunate. Cu siguranță, punctul culminant ale acestei peșteri este Lacul Martel, unul dintre cele mai mari lacuri subterane din lume. Nu-ți pierde șansa de a urmări un concert de muzică clasică care are loc pe lac, creând o atmosferă magică și irepetabilă. Este o experiență de neuitat!

Fă o excursie în munți 

Munți Serra de Tramuntana te așteaptă să pornești într-o aventură montană de neeglat. Parte din patrimoniul UNESCO, munții dau viață unui peisaj montan cu terase de măslini, mori de apa, ferme și sătuce pitorești precum Valldemossa. Nu trebuie să ratezi vizitele la punctuele de belvedere Cap de formentor, Mirador de na Foradada, Sant Elm and Sa Dragonera. Priveliștea va fi cu adevărat spectaculaosă!

Vizitează Castell de Bellver

Explorează această fortăreață gotică situată la peste 100 de metri deasupra nivelului mării. Castelul Bellver este construit pe ruinele unei vechi așezări musulmane și este situat în interiorul unei păduri de pini, oferind o imagine panoramică de excepție către orașul Palma de Mallorca. Admiră arhitectura sa unică exterioară iar la interior bucură-te de arcadele impunătoare si de expoziția de statui romane.


Degustă vinurile locale

De ești un degustator de vin desăvârșit sau doar amator, Mallorca are ce să îți ofere în materie de crame. Noi îți recomandăm să încerci Bodegas Vi Rei, unde vei putea degusta două vinuri albe, un rose și două vinuri roșii împreună cu niște tapas pe măsură. Dacă dorești să te relaxezi poți chiar să comanzi un aperitiv delicios despre care localnicii spun ca e cel mai bun, iar cei de la cramă îl prepara personal. Ce spui?

Plimbă-te prin Port Sóller 

Explorează orașul pitoresc Port Sóller, situat într-un golf înconjurat de munți și mare.  Aici vei găsi o plajă superbă, unde te poți relaxa și bucura de soare. Dacă ești pasionat de aventură, poți lua un tren panoramic care traversează Munții Serra de Tramuntana și ajunge în orășelul Sóller, ce merită cu siguranță o bucată din timpul tău!

Acestea sunt doar câteva dintre bijuteriile ascunse ale frumoasei insule Mallorca. Indiferent de alegerea ta, vei găsi întotdeauna relaxare și aventură, acolo unde marea se îmbină perfect cu muntele iar mâncarea tradițională combinată cu un pahar de vin este un adevărat deliciu!

Click aici pentru un sejur de excepție în august, 7 nopți cazare, charter avion cu bagaj de cală și bagaj de mână inclus din 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢 și 𝐂𝐥𝐮𝐣-𝐍𝐚𝐩𝐨𝐜𝐚!