Tendințe în turism în 2020. Top cinci destinații pe care nu trebuie să le ratezi anul acesta

Prima pagină » Fără categorie » Tendințe în turism în 2020. Top cinci destinații pe care nu trebuie să le ratezi anul acesta

La început de an e bine să îți faci planurile pentru lunile ce se deschid înaintea ta precum o coală de hârtie albă. Și când spunem “planuri” ne referim, evident, la cele de călătorie. Dacă ești încă un pic nehotărât sau ești în faza în care vrei să încerci ceva inedit în 2020, atunci avem câteva propuneri pentru tine. Lista cu destinațiile pe care ți le propunem în cele ce urmează e conturată în așa fel încât să inspire orice tip de călător, de la aventurieri la categoria celor care vor doar să se relaxeze în timpul vacanței.

Japonia

Prima pe lista noastră este Japonia, o țară despre care se va vorbi mult în 2020, întrucât este gazda Olimpiadei de Vară. Din capitala Tokyo până în istoricul oraș Kyoto, Japonia își uimește vizitatorii cu istoria sa, bogăția culturală, amprenta religioasă într-un mix perfect cu noile clădiri desprinse din filme SF, cu tehnologia atât de prezentă în viața cotidiană, politețea niponilor și cultul lor pentru lucrul bine făcut. Pune Japonia pe wish-list-ul tău și verifică aici cum poți să ajungi anul acesta în Țara Soarelui Răsare.

China

Rămânem în Asia, dar ne mutăm în China. Fiind o țară cât un continent, China este imposibil de străbătut de la un capăt la celălalt în timpul unei singure vizite. De aceea, îți propunem circuitul exotic “China, grandoarea Orientului”, în cadrul căruia vei vizita Beijing – Xi’an – Shanghai și Suzhou. Mai multe detalii despre program găsești pe site-ul www.christiantour.ro, la secțiunea Circuite Exotice.

Italia – Sicilia

Italia nu poate lipsi din această listă, iar cei care au vizita măcar un oraș italian sau un colț de plajă de pe coasta Mediteranei ori Adriaticei înțeleg perfect. În 2020 îți propunem să vizitezi Sicilia, într-un circuit de vis marca Christian Tour: “Sicilia, Sardinia, Corsica – Frumuseţile Mediteranei”, în cadrul căruia vei descoperi Riviera Ciclopilor, Taormina, Vulcanul Etna, Siracuza, Insula Maddalena, Insula Caprera, Ajaccio – Bastia.

Franța, Paris

Da, exact din aceeași categorie ca Italia, nu putem ignora Franța. Poate ai vizitat Parisul, poate nu, dar trebuie să-l pui pe lista ta de escapade în 2020, anul în care va fi inaugurat un proiect ambițios: un nou muzeu de artă modernă. Finanțat de miliardarul colecționar de artă François Pinault, noul muzeu va fi adăpostit în Bourse de Commerce (fosta bursă) de lângă Louvre. Printre altele, veți putea admira pictura panoramică circulară care acoperă cupola uriașă a clădirii, care prezintă comerțul global la sfârșitul secolului al XIX-lea, pictură ce a fost restaurată în cadrul proiectului.

Iată aici detalii despre circuitul cultural Paris Magique din portofoliul Christian Tour.

Galway, Irlanda

În 2020, efervescentul oraș irlandez Galway este Capitală Europeană a Culturii. Noi proiecte de patrimoniu și artă, dar și spectacole în cafenele, pub-uri și plaje te așteaptă pe parcursul anului în acest oraș boem. De exemplu, scriitoarea Margaret Atwood va participa la sărbătorile dedicate Zilei Internaționale a Femeii din martie.

Alege circuitele culturale Christian Tour și descoperă Irlanda, supranumită Insula de Smarald. Detalii despre program aici.

Tu unde vrei să călătorești în 2020? Intră pe www.christiantour.ro și vezi și alte destinații perfecte pentru vacanțele de anul acesta.