Top 5 destinații ale verii alese de clienții HelloRomania

Prima pagină » Vacante in Romania » Top 5 destinații ale verii alese de clienții HelloRomania

HelloRomania.Eu

Vara  a trecut cu repeziciune, nu-i așa? Suntem siguri că ai descoperit noi plaiuri românești în acest sezon și ai respirat măcar o dată aerul incomparabil de munte sau te-ai lăsat mângâiat de briza răcoritoare a Mării Negre. Asta pentru că nicăieri nu-i mai bine ca ”acasă”. De aceea, HelloRomania a încercat vara asta să îți ofere cele mai bune opțiuni de cazare în locurile tale preferate.

Ești curios unde au călătorit românii noștri dragi în această vară? Iată un top al destinațiilor preferate de aceștia:

Pensiunea Boema - Sinaia

Pensiunea Boema – Sinaia

Valea Prahovei – Românii iubesc să petreacă timp în mijlocul naturii, iar  acest lucru este dovedit de faptul că, vara aceasta, în topul preferințelor clienților HelloRomania s-a aflat, fără dar și poate, zona Valea Prahovei. Stațiunile Bușteni și Sinaia au fost ca un magnet pentru turiști, iar aceștia au ales sejururi relaxante la unele dintre cele mai confortabile și accesibile hoteluri și pensiuni.

Liniștea si relaxarea au fost cuvintele cheie, iar clienții noștri au avut parte din plin de ele.

New Splendid Hotel & Spa - Mamaia

New Splendid Hotel & Spa – Mamaia

Litoral – Pe locul doi în topul preferințelor românilor s-a aflat litoralul românesc, pentru că Marea Neagră ne cheamă la ea în fiecare vară, nu-i așa? Mamaia a atras cel mai mare număr de turiști, iar noi le-am pus la dispoziție cele mai bune opțiuni de cazare, la prețuri extrem de avantajoase.

Aceștia s-au putut bucura de servicii de cazare excelente, la doar câțiva pași de plajă.

Sungarden Resort - Cluj Napoca

Sungarden Resort – Cluj Napoca

 

Cluj – Napoca – După munte și litoral, cel mai vizitat oraș a fost Cluj-Napoca, situat în inima Transilvaniei. Este musai să îl explorezi măcar o dată, așa că românii s-au lăsat, fără să stea pe gânduri, captivati de frumusetea arhitecturii locale și au gustat din plin savoarea varzei a la Cluj, așa cum alta nu-i pe plaiurile românești.

Unde mai pui că prețurile la cazare au început de la doar 99 RON/noapte!

Hotel President - Baile Felix

Hotel President – Baile Felix

Băile Felix – Pe locul patru în topul preferințelor românilor s-a aflat Băile Felix, un loc cu atracții unice în Europa. În schimbul unor prețuri de la doar 100 RON/noapte, românii au beneficiat de condiții excelente de cazare, la unele dintre cele mai de încredere hoteluri ale stațiunii.

Criteriile de căutare ale clienților HelloRomania au fost relaxare, liniște și natură.

Cabana Cumpana - Arges

Cabana Cumpana – Arges

Argeș – Nu se putea ca din acest top să lipsească Argeș, localitatea Arefu fiind cel mai adesea în centrul atenției celor care s-au aventurat și în acest an pe Transfăgărășan.  Aceasta este încă o dovadă că românii iubesc să petreacă timp în mijlocul naturii, bucurându-se de aerul răcoros al munților și de peisajele de nedescris.

Am încheiat cu zâmbetul pe buze acest sezon de vară și am reușit să ne îndeplinim cu succes misiunea, aceea de a îți oferi turism de calitate la tine ”acasă”! Ne-am pregătit deja pentru această toamnă, așa că fii gata să prinzi ploaia de oferte pe care o avem pentru tine.

Consultă site-ul helloromania.eu și fii la curent cu noutățile zilnice!

Autor: Nicoleta Ungureanu