Litoralul verde: Jupiter, stațiunea cu cea mai bogată vegetație

Prima pagină » Vacante in Romania » Litoralul verde: Jupiter, stațiunea cu cea mai bogată vegetație

 

 Jupiter

Jupiter

Litoralul românesc oferă numeroase stațiuni în care turiștii pot experimenta stiluri diferite de distracție și relaxare. Dacă Mamaia este extrem de apreciată pentru localuri de lux și plaje moderne, iar Vama Veche pentru libertatea și atmosfera boemă, Jupiter este extrem de căutată de către cei care vor să se relaxeze, dar să se și distreze în același timp.

Situată la aproximativ 40 de km de Constanța și 5 km de orașul Mangalia, aceasta este o stațiune cu dimensiuni mai reduse. Comparativ cu alte stațiuni, însă, Jupiter este mult mai bogată în vegetație, aceasta contribuind extrem de mult la înfrumusețarea peisajelor de pe plajă. Unde mai pui că, în timpul verilor toride, turiștii se bucură aici de răcoare și se pot plimba în voie pe aleile umbroase.

Plajă, băuturi răcoritoare și distracție

            Stațiunea Jupiter ocupă doar un km din malul Mării Negre, fiind delimitată de diguri de protecție. Plaja este îngustă, lățindu-se în zona digurilor de protecție și în partea de nord, către stațiunea Neptun.

Deși este mereu plină de turiști care se bucură de soare sau se adăpostesc sub umbrele, savurând băuturi fructate, relaxarea predomină pretutindeni. Această stațiune este, cu siguranță, perfectă pentru cei care vor să profite de liniște și să se deconecteze pentru câteva momente de la realitatea de zi cu zi.

Neptun

Neptun

La doar doi pași de Marea Neagră, vei avea, de asemenea, la dispoziție, spații în care te vei putea bucura de păduri dese, cu pomi fructiferi, tei înfloriți și cântecul melodios al zecilor de specii de păsări.

Dacă ești dornic de distracție, nu-ți face griji, deoarece unele sectoare ale plajei sunt numai bune pentru cei care își doresc să se bucure din plin de fiecare moment. Poți alege să practici sporturi nautice, precum plimbări cu skyjetul sau cursuri de scufundări. De asemenea, aici este amenajată și o zonă de agrement, unde te poți beneficia de plimbări cu hidrobicicletele sau poți practica tenise de masă, biliard sau bowling.

Mâncăruri delicioase, savurate pe malul mării

            Majoritatea restaurantelor din stațiune sunt situate pe malul mării, așa că vei avea o gamă largă de unde vei putea alege localul ideal pentru tine. Ce poate fi mai perfect decât să savurezi mâncarea ta preferată respirând aerul marin și bucurându-te de un peisaj care te ajută să te deconectezi de la orice problemă?

Poți alege unul dintre restaurantele cu autoservire, extrem de apreciate pentru gustul incomparabil al mâncării. Ai la dispoziție preparate pescărești, gătite din peștele cumpărat în fiecare dimineață de la pescarii care ies cu barca în larg.

Vara este lungă, iar tu ai atâtea locuri de explorat? Alege stațiunea Jupiter și pregătește-te de un weekend în care distracția și relaxarea sunt cuvintele cheie. Rezervă din timp cazarea ideala, la cele mai mici prețuri! Intră acum pe helloromania.eu.

Autor: Nicoleta Ungureanu