Bastionul Pescarilor, Budapesta, Ungaria

Vacanță de Ziua Femeii la Budapesta

Prima pagină » Articole » Vacanță de Ziua Femeii la Budapesta
Bastionul Pescarilor, Budapesta, Ungaria

Bastionul Pescarilor, Budapesta, Ungaria

Deși mai sunt două luni până când vom celebra femeile din toată lumea, nu e niciodată prea devreme să pregătești cadoul potrivit sau modul în care vei celebra această zi, mai ales că poți prinde oferte excelente la prețuri foarte mici. Ce ai spune de o vacanță relaxantă în Budapesta, unde panorame fermecătoare de o parte și de alta a Dunării sunt adevărate pansamente pentru mintea obosită de grijile cotidiene?

Cu centrul său vibrant, parcurile frumoase, maiestuosul fluviu, turnurile înalte ale bisericilor, băile termale luxoase și clădirile în stil art nouveau care așteaptă să fie descoperite sau revăzute pe îndelete, Budapesta este fascinantă.

Ei bine, pentru a descoperi tot ce este mai frumos în minunata capitală maghiară, noi îți recomandăm programul Senior Voyage Budapesta – Regina Dunării, de la 159 €/pers. Cu ocazia Zilei Femeii, doamnele beneficiază de un discount de 10% din tariful programului, pentru plecarea din 6 martie. Vezi oferta detaliată AICI.

Dunarea, Budapesta, vedere panoramica

Dunarea, Budapesta, vedere panoramica

Nu vei putea lăsa deoparte aparatul de fotografiat, itinerariul programului fiind cu adevărat captivant. Vei putea imortaliza într-un tur de neuitat cele mai importante monumente din oraș: Parlamentul, podurile de peste Dunăre, Opera, Piața Eroilor, Palatul Regal, Catedrala Sf. Ștefan, Bastionul Pescarilor, muzee (turul nu include intrarile).

Pentru că Budapesta este o capitală balneo, nu poți pleca fără să incluzi câteva ore de relaxare la băi. În acest sens îți recomandăm băile termale Széchenyi sau Rudas, unice in Europa atât din punct de vedere curativ, cât și pentru stilul arhitectural spectaculos.

Iar dacă iubești cumpărăturile, vei găsi atractivă o plimbare în timpul liber al programului pe strada Vaci Utca, aflată între piețele Vorosmarty și Nagycsamok (Piața Centrală). Pe lângă magazinele cu suveniruri sau cele de tip fashion boutique, destul de exclusiviste, pe Vaci Utca există și multe baruri, cafenele, restaurante, unde te poți răsfăța cu rețete și bauturi gustoase.

Deci, ce spui? Următoarea ta vacanță va fi în Budapesta?

Podul cu lanturi, Budapesta, Ungaria

Podul cu lanturi, Budapesta, Ungaria

Autor: Loredana Ciubuc