Marmaris, vacanța perfectă de la malul mării

Prima pagină » Destinatii de vacanta » Turcia » Marmaris, vacanța perfectă de la malul mării

Marmaris este unul dintre acele locuri care îți oferă din belșug tot ceea ți-ai putea dori de la o vacanță, de la plaje întinse cu nisip auriu fin și sporturi pe mare, la restaurante de lux și localuri somptuoase și, nu în ultimul rând, obiective turistice încărcate cu istorie. În plus, numeroasele cafenele, baruri sau magazine cu suveniruri îți oferă ocazia perfectă de a imortaliza cele mai dulci momente ale unei vacanțe perfecte la malul mării.

Plajele întinse

O zi perfectă în Marmaris include neapărat o zi relaxantă la plajă. Uzunyali Beach, cunoscută drept Long Beach, îți întinde nisipul fin mângâiat de marea cristalină pe 10 kilometri, până la Icmeler. În plus, este situată foarte aproape de Marmaris Folk Beach, așa că turiști se pot bălăci de voie oriunde doresc. Dacă sunteți în căutare de puțină istorie, cea mai bună opțiune este Insula Cleopatra unde, în afara plajei superbe, te poți bucura și de orașul antic ticsit cu ruine și monumente istorice.

Sporturi pe apă

Cea mai populară zonă de plajă este regiunea Icmeler, la 8 kilometri vest de Marmaris. Apele azurii din Icmeler roiesc cu turiști dornici de aventură pe apă sau simple plimbări relaxante cu barca. Jet ski, banana, plimbare cu caiacul sau ski nautic, toate sunt disponibile aici, asigurându-se activități pentru toate gusturile. Pescarii se pot plimba cu barca până în larg, unde îi aștepată roiuri de pești gata să fie prinși.

Viața de noapte

În Marmaris, localurile roies cu cu turiști dornici să experimenteze cât mai mult din specificul turcesc. Poți savura un preparat tradițional în timp ce te bucuri de priveliștea superbă a valurilor datorită faptului că cele mai multe restaurante și cafenele sunt răspândite de-a lungul malului. Pentru o cină romantică împreună cu persoana iubită caută regiunea Netsel Marina, plină de peisaje de vis și restaurante cochete, ideale pentru o masă luxoasă, iar după cină vă puteți bucura de muzică live într-unul din numeroasele puburi din zonă.

Pentru tineretul veșnic agitat, cluburile de noapte vor reprezenta ținta principală. Petrecerile tematice sunt în toi, spectacolele târzii își țin porțile mereu deschise, iar dj-ii te încântă cu ritmuri irezistibile. În Marmaris, opțiunile sunt nelimitate!

Oferta Christian Tour

Pleacă într-o vacanță în Kusadasi – Bodrum – Marmaris, pe 21.09 și 28.09, profitând de ultimele reduceri! Fă o vacanță la prețuri începând de la 345 €/pers. pentru transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu all inclusive, asistență turistică. Detalii aici.