Hotel IC Santai

4 hoteluri perfecte pentru iubitorii de vacanțe all inclusive

Prima pagină » Destinatii de vacanta » Turcia » 4 hoteluri perfecte pentru iubitorii de vacanțe all inclusive
Hotel IC Santai

Hotel IC Santai

Când vine vorba de vacanțe există o mulțime de destinații care oferă aventuri pe cinste pentru întreaga familie. Însă Antalya este de departe cea mai recunoscută stațiune înțesată cu hoteluri de lux  cu aqua park-uri.

Majoritatea resorturilor și hotelurilor au aqua park-uri, mini cluburi, unde copiii se vor simți ca niște regi, iar tu ca părinte, te vei relaxa fără să le duci grija. Aktur Park din Antalya cu siguranță nu va dezamăgi familia. În Lara copiii vor fi fascinați la festivalul Sand City Lara, deschis din iunie până în octombrie, iar Dinopark, cel mai mare parc de dinozauri din Europa, situat la 20 km de Antalya, în Goynuk va fi pe gustul tuturor. Se  întinde pe 30 ha și este conceput ca un parc de distracții pentru copii. Pe lângă dinozaurii mari există și un perete pentru alpinism, un planetariu, un cinematograf și un magazin cu suveniruri. Copiii sub 6 ani au acces gratuit, iar restul pot intra contra cost.

Dacă-ți este greu să alegi, iată 4 recomandări, perfecte pentru iubitorii de vacanțe all inclusive:

Side Crown Hotels

Oricare din hotelurile Crown – Serenity, Charm, Palace sau Sunshine sunt un adevărat rai al plăcerilor și răsfățului absolut. De exemplu, Crown Serenity este un complex All inclusive de lux, cu facilități excelente pentru a lua masa. Poți savura răcoritoare la cele 2 baruri de langă piscină sau la cel de pe plajă, oportunități de recreere pentru toată lumea și camere moderne.  La centrul SPA poți face masaje cu pietre calde și hidroterapie, precum și tratamente corporale, aromoterapie și hamam turcesc. Ai la dispoziție două piscine pentru adulți, o piscină interioară, o piscină separată pentru copii, parc acvatic cu 4 tobogane, sala de fitness, baie de aburi, programe de divertisment, teatru pentru copii, coafor, sală de jocuri, volei pe plajă.  Ca și activități de relaxare gratuite, hotelul pune la dispoziția turiștilor următoarele: baie turcească, saună, baie cu aburi, jacuzzi, sală de fitness, aerobic, tenis de masă, volei pe plajă, darts, discotecă (intrare gratuită), iar contra cost: jocuri electronice, sporturi nautice, biliard și masaj.

Side-Crown-Hotels

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innvista Hotels Belek

Dacă alegi hotelul Innvista Belek sigur nu vei da greș pentru că ai acces facil atât la stațiune cât și la parcul Tematic Land of Legends, aflat la doar câteva minute de mers pe jos.  Se află la 900 m de malul mării, 4 km de centrul orașului Belek și la 25 km distanță de aeroport. Dacă ești gurmand nu vei duce lipsă de nimic. Îți poți face poftele la restaurantul  de tip bufet al hotelului sau dacă vrei ceva mai special ai 5 restaurante a la carte, cu specific turcesc, mediteranean, chinezesc și cu preparate din peste. Pe parcursul sejurului sunt incluse și băuturile de import. Ai de toate aici, începând de la baruri pe plajă sau la piscină, la Disco Bar, Aqua Park, patiserie, centru SPA Turquaise cu saună.  Iar dacă ești genul activ în vacanță poți oricând să te îndrepți spre sala de jocuri, să joci bowling, darts, tenis de masă, golf, tenis sau răcoritoarele sporturi nautice.

Innvista-Hotels-Belek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sentido Letoonia Golf Resort

Situat la 35 km de aeroportul orașului Antalya, la 3 km de localitatea Belek, la 45 km de centrul orașului Antalya, pe malul mării.  În felul acesta te vei bucura atît de confortul hotelului cât și de atracțiile minunate ale zonei. Letoonia Golf Resort este un hotel de 5 stele ce oferă servicii excelente și o mulțime de posibilități de petrecere a timpului liber pentru vacanțe extraordinare.  Îți poți petrece timpul liber într-un mod cât mai plăcut fie că alegi o ședință la saună, o baie turcească, un răsfăț în jacuzzi, baie cu aburi, sala fitness, aerobic, aqua-aerobic, step, yoga, program de animație, discotecă, băuturi la discotecă. Ei bine, dacă ești genul sportiv poți alege să faci volei pe plajă, badminton, șah la aer liber, mini-fotbal (22х32 m), baschet, tenis de masă, mini-golf. Ai la dispoziție și 4 terenuri de tenis, tir cu arcul, cursuri de tenis în grup, sală de biliard și darts.

Sentido-Letoonia-Golf-Resort

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IC Hotels

Si grupul hotelier IC din Antalya este o alegere excelentă pentru sejururi pline de răsfăț de lux. La hotelul IC Green Palace 5* decorul crează ambientul perfect cu multă verdeață tuturor amatorilor de vacante relaxante și familiilor cu copii. Este situat în Kundu, la o distanță de 20 km de centrul orașului Antalya și la 15 km de aeroportul Antalya. Panoramele oferite sunt superbe, camerele având balcon sau terasă cu vedere spre mare, grădină sau piscină. Fie că te vei bălăci în piscine, vei gusta din adrenalina toboganelor cu apă sau te vei răsfăța la baia turcească nu vei avea cum să te plictisești. În plus resortul pune la dispoziție gratuit, terenuri de tenis, mini fotbal unde poți să-ți exersezi abilitățile de sportiv.

IC-Hotels

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vacanta ta plină de răsfăț poate începe cu un simplu click AICI.

 

Autor: Loredana Ciubuc