De ce sa alegi un sejur estival in statiunea Nisipurile de Aur din Bulgaria

Prima pagină » Destinatii de vacanta » Bulgaria » De ce sa alegi un sejur estival in statiunea Nisipurile de Aur din Bulgaria

Litoralul bulgaresc este una dintre destinatiile de vara din ce in ce mai indragite de turistii romani, bucurandu-se in ultimii ani de un succes fulminant si de o popularitate extraordinara. Printre cele mai populare statiuni din Bulgaria se numara, bineinteles, Nisipurile de Aur (Golden Sands). Aceasta este, de fapt, considerata perla litoralului bulgaresc, datorita numeroaselor avantaje pe care le ofera la un raport pret-calitate excelent!

Iar daca nu te-ai decis inca unde vei merge in vacanta vara aceasta, statiunea Nisipurile de Aur poate fi varianta ideala pentru o vacanta estivala de vis. Afla in continuare de ce!

Localizare – o destinatie pentru cei care prefera linistea in locul distractiei

Statiunea Nisipurile de Aur se afla pe coasta Marii Negre din Bulgaria, langa Parcul National Varna, care este o zona protejata. Situata la doar 17 km de centrul orasul Varna, cunoscut si sub denumirea de Capitala Maritima a Bulgariei, Nisipurile de Aur reprezinta destinatia ideala pentru relaxare pe timpul verii intr-o zona linistita, atragand anual zeci de mii de turisti romani – majoritatea dintre acestia fiind familisti. Pentru doritori, aici exista conditii foarte bune de agrement, cum ar fi practicarea schiului nautic. In ceea ce priveste transportul, poti ajunge cu masina personala sau cu autocarul din Bucuresti in Bulgaria in doar 4-5 ore.

Climat favorabil – plaje cu nisip fin alb-galbui, vegetatie luxurianta si apa cristalina

Climatul bland ce caracterizeaza statiunea Nisipurile de Aur este cel temperat continental. Temperaturile pe timpul verii sunt similare celor din statiunile din zona Marii Mediterane. Temperatura medie a aerului in sezonul estival este de 27°С, iar apa marii inregistreaza temperaturi de pana la 25-28°С. Vara este lunga si calda, potrivita pentru a sta la soare din mai pana in octombrie. Statiunea are o plaja ce se intinde pe aproximativ 3,5 km lungime si 100 m latime, fiind considerata una dintre cele mai bune plaje cu nisip din Europa. Peisajele sunt fascinante, cu ape limpezi de un albastru intens, nisipuri aurii si dealuri bogat impadurite. In apa nu exista pietre, ci doar nisip, iar absenta vietii marine periculoase face ca Nisipurile de Aur sa fie destinatia ideala inclusiv pentru scufundari.

Standarde de inalta calitate si siguranta – statiune premiata cu Blue Flag

Nisipurile de Aur se bucura de recunoastere internationala in ceea ce priveste calitatea plajelor, a apei si a serviciilor turistice de litoral.

Cazare – hoteluri cuprinse intre 2 si 5 stele, accesibilitate maxima

Majoritatea hotelurilor ofera servicii all-inclusive sau ultra all-inclusive, existand insa si hoteluri de 2 sau 3 stele cu regim de cazare diferit (pensiune completa sau demipensiune etc.), pentru toate preferintele si bugetele. Hotelurile de 3-5* ofera servicii similare celor din marile statiuni de litoral ale lumii, punandu-ti la dispozitie conditii de cazare ireprosabile, care includ: piscina, masaj, lobby, baruri, Internet, aer conditionat in camera etc.

Preturi rezonabile – incepand de la 20-30 de Euro/noapte/persoana, hoteluri de 3-4 stele

Nu in ultimul rand, acesta este un alt motiv pentru care sa alegi un sejur estival in statiunea Nisipurile de Aur din Bulgaria. Datorita preturilor rezonabile de aici, poti pleca in vacanta cu intreaga familie. Aici va puteti bucura de tot confortul si de toate placerile dorite, fara prea multe restrictii financiare.

Afla aici detalii despre ofertele Christian Tour in statiunea Nisipurile de Aur din Bulgaria: https://christiantour.ro/oferte-cazare-hoteluri/bulgaria/nisipurile-de-aur