Honeymoon în Tenerife și Gran Canaria

Prima pagină » Destinatii de vacanta » Spania » Honeymoon în Tenerife și Gran Canaria

Pregătește-te pentru cea mai frumoasă escapadă romantică! Alege Tenerife sau Gran Canaria pentru a petrece o lună de miere plină de pasiune. Povestea voastră de iubire va fi purtată prin cele mai frumoase locuri din Arhipelagul Insulelor Canare, în care primăvara și vara dau tonul petrecerii pe tot parcursul anului. Munți, ocean, golfuri, plaje deosebite, sporturi nautice, parcuri tematice și hoteluri pregătite să ofere sejururi romantice, toate la un loc formează rețeta unei vacanțe complete, pentru orice cuplu venit să-și sărbătorească iubirea, pe tărâm spaniol.

Ce faci în Tenerife?

Sursa: YouTube, Tenerife Forum

O croazieră pe Oceanul Atlantic este o experiență ce nu trebuie ratată. Pornind din Portul Colon, vei admira zone de o frumusețe deosebită. Unul dintre ele este pitorescul sat Masca, așezat în apropierea unui defileu uimitor. Străbătând defileul spre coastă, timp de 3 ore, vei ajunge în Los Gigante, o plajă superbă înconjurată de stânci cu forme spectaculoase.

Dacă tot ai ajuns la la Los Gigante, îndreaptă-te apoi spre Parcul Național Teide, cel mai mare din Spania și cel mai vizitat. Un mic picnic sau o ședință foto lângă Pilon de Azucar (Căpățâna de Zahăr) sau spectaculosul „Roque de Garcia” vor fi exact ceea ce trebuie. Peisajul vulcanic năucitor, fauna, flora unică și întregul areal fac din Teide un paradis pentru orice romantic.

https://www.youtube.com/watch?v=uLm3tv3gxqg&t=44s

Sursa: YouTube, Adam Russell

Plajele din Tenerife nu sunt de neglijat nici ele. Celebra panoramă cu plaja Las Teresitas îți va oferi prilejul pentru niste poze fabuloase, iar la o distanță de aproximativ 20 km vei găsi Playa Benijo, o plajă cum rareori îți e dat să vezi! Ca stațiuni îți recomandăm Playa de Las Americas, unde există mai multe posibilități de distracție pentru tineri și Costa Adeje, pentru peisajul spectaculos.

Știai că există piramide și cămile în Tenerife? Du-ți partenerul/a la Piramidele Guimar, pentru un strop de mister sau plimbați-vă pe cămile, în parcul dedicat acestora. Veți avea senzația că sunteți șeici ai deșertului.

https://www.youtube.com/watch?v=9vNSmJjxhFU

Sursa: YouTube, IBEROSTAR Hotels & Resorts

Dacă în luna de miere v-ați propus să vă distrați amândoi mai ceva ca niște copii, atunci e musai să profitați de Siam Park – cel mai bun parc acvatic din Europa și Loro Parque, unde veți fi încântați de multitudinea de specii de papagali, fluturi, animale exotice, spectacole cu delfini și balene, dar și grădini minunate cu orhidee și plante tropicale. În ambele parcuri există locuri de promenadă, unde se pot servi delicii culinare și băuturi.

https://www.youtube.com/watch?v=emtSXdbD_fo

Sursa: YouTube, IBEROSTAR Hotels & Resorts

Ce faci în Gran Canaria?

Chiar în inima orașului Las Palmas de Gran Canaria, își face apariția o “piscină imensă”, în jurul căreia este amenajată spectaculos o plajă splendidă – Playa de Las Canteras. După o zi de stat la plajă vă puteți răsfăța în promenada amenajată în apropiere, în partea sudică a plajei, spre „Auditorio Alfredo Kraus” – casa Orchestrei Filarmonicii Las Palmas.

Sursa: YouTube, bestdestination

Trebuie să ajungi și la Roque Nublo în Tejeda. Există un drum în Gran Canaria, care începe de pe plajă, trece prin multe orașe și, în cele din urmă, ajunge la cer. Traseul spre micul oraș Tejeda începe în El Garañón și trece pe marginea „Calderei de Tejeda”, prin Rezervația Biosferei Gran Canaria. Peisajul său “violent” și spectaculos este cunoscut sub numele de „Furtuna Pietrificată”.

Lasă-te cuprins de romantism și parfumul altor timpuri, plimbându-te pe străzile înguste, pavate cu pietre, vizitate cândva de Cristofor Columb, prin centrul vechi de peste 500 de ani al orașului Vegueta. Printre atracții vei descoperi Conacul Colon, catedrala Santa Ana, Museo Canario, club de cabinet literar, Primaria și Centrul Atlantic al Galeriei de Artă Modernă.

Sursa: YouTube, Eva Paz

Dacă vrei și adrenalină, vei avea parte din belșug în Lumea vacanței și Palmitos Park. Pe lângă plimbările cu Roller Coaster-ul, Sky drop și Corabia Piraților – principalele atracții ale Satului de vacanță, te așteaptă piste pentru bowling, sala de gimnastică, centru SPA, cafenele și restaurante. Iar în Palmitos Park, vei descoperi cel mai frumos parc subtropical din Spania, o explozie de culori, acvarii cu specii de pești, spectacole cu păsări diverse, grădini cu orhidee și un pavilion mirific cu fluturi. Peisajele te vor lăsa cu gura căscată.

Vrei să trăiești pe pielea ta o zi în Vestul Sălbatic? Imaginația ta poate prinde contur pe coasta sudică a insulei Gran Canaria, la 40 de minute de mers cu mașina față de Las Palmas, într-unul din cele mai interesante parcuri tematice din Spania – Sioux City. Parcul – oraș a fost folosit ca platou de filmare pentru western-ul “Un pumn de dolari”, avându-l în rol principal pe celebrul actor Clint Eastwood. Totul arată atât de real, pentru că vei găsi tot tacâmul: case tipice, o fermă, o biserică, bancă, tavernă, dansatoare can-can, cowboy, indieni, dueluri și muzică country. Și ca totul să fie mai interesant, în fiecare vineri se organizează o seară specială care ține până la miezul nopții, cu grătar ca în Vestul Sălbatic, schimb de focuri, cascadorii, unde poți participa contra-cost.

Sursa: YouTube, lopesanhotelgroup

Așadar cea mai frumoasă escapadă romantică în 2017 o poți trăi în Spania – vedeta anului. Profită de cele mai bune oferte, la Christian Tour! Vezi ofertele AICI.

Autor: Loredana Ciubuc