Memento Kassiopi Resort, locul perfect pentru o vacanță în Corfu

Prima pagină » Destinatii de vacanta » Grecia » Memento Kassiopi Resort, locul perfect pentru o vacanță în Corfu

Insula Corfu este una dintre destinațiile turistice cele mai căutate din Grecia. Anual, mii de turiști europeni, printre care și români, iau cu asalt stațiunile turistice din insulă.

Corfu, sau Kerkyra în limba greacă, este una din cele mai ”verzi” insule grecești. Este o insulă muntoasă, a doua ca mărime dintre insulele Ionice, după Kefalonia.

Locul este un rai turistic pentru cei ce doresc să trăiască în stil grecesc timp de un sejur într-una din Insulele Ionice. Insula Corfu este totodată renumită pentru plajele exotice, cu țărmuri de o uimitoare frumusețe. Multe dintre ele au primit Blue Flag, o garanție a calității apei și a mediului.

Nu întâmplător, Christian Tour a decis la începutul anului 2014 să intre pe piaţa hotelieră din Grecia, cea mai căutată destinație pentru vacanța de vară de către români din ultimii ani.

Memento Kassiopi Resort Corfu este cotat la patru stele, fiind destinat atât cuplurilor, cât și familiilor cu copii, aceștia din urmă beneficiind de locuri de joacă, programe speciale și piscine adaptate pentru cei mici. Hotelul oferă servicii all inclusive, iar o parte din angajați sunt români.

Memento Kassiopi Resort Corfu le pune la dispoziție turiștilor un shuttle bus nou, care îi duce gratis către două plaje, Kalamaki Beach și Avlaki Beach. Acesta poate fi folosit zilnic între orele 08.30 și 17.00, astfel încât turiștii să poate prinde toate mesele incluse în pachet.

Hotelul are un teren de tenis, dar se pot practica și alte sporturi. Luni este programată ”seara grecească”, iar joi atmosfera este întreținută de o formație live.

În ultimii ani s-au realizat investiții în creșterea confortului clienților și pentru îmbunătățirea calității serviciilor. S-au făcut îmbunătățiri și pe partea tehnică, dar și în renovarea hotelului și a piscinelor.

Zona în care se află Memento Kassiopi Resort Corfu este la numai câteva minute de plajă și la zece minute de mers pe jos de centrul stațiunii, unde există un golf mai mic, dar foarte plăcut și înconjurat de taverne cu mâncare bună.

Clima este mediteraneană, caracterizată de ierni ploioase și veri calme și răcoroase. Din acest motiv, vegetația este abundentă și absolut uimitoare, insula putând fi, practic, vizitată în orice anotimp.

 

Corfu este destinația ideală pentru o vacanță activă. Turiștii pot practica golf, scuba diving, echitație, paragliding si parasailing, tenis, ciclism și drumeții.

Nu trebuie să ratați Aqualand Water Park Corfu, unul dintre cele mai mari și cele mai impresionante parcuri acvatice din Europa. Este situat în mijlocul insulei, la o șosea principală, în Agios Ioannis. Grupurile beneficiază de reduceri, iar după ora 15.00 prețurile scad; intrarea pentru copiii de până în patru ani este gratuită.

Iar dacă vreți să mergeți la cumpărături, comercianții oferă suveniruri cu adevărat autentice. Specifice insulei Corfu sunt comerțul cu bijuterii, kumquat-ul (un fruct din care se face un lichior dulce, dar și dulceață), ustensilele decorate din lemn de măslin, obiectele din piele, icoanele, dantela și broderiile.

În plus, puteți opta pentru un tur al insulei Corfu, o ocazie excelentă de a vizita cele mai reprezentative atracții turistice și câteva dintre plajele care au transformat insula într-un paradis de vacanță. Turiștii pot vedea capitala Corfu Town, dar și Palatul Achilleion, construit în satul Gastouri ca resedință de vară pentru Împărăteasa Austriei, Sissi. Nu ratați aici frumoasa terasă cu statui și grădinile foarte bine îngrijite, precum și sălile împodobite cu prețioase obiecte de artă.

Opțional, puteți cumpăra o croazieră cu barca la Paleokastritsa, unde aveti posibilitatea să vizitați peșterile istorice de la Nausika și vestita “Peșteră a ochiului Albastru”. Croaziere se fac și în insulele Paxos și Antipaxos, situate la aproximativ 14 km distanță de Corfu, adevărate oaze de verdeață și relaxare,

Nu ratați o excursie cu Kalypso Star spre insulița Vidos sau o excursie la Laguna Albastră din Sivota și, de ce nu, o excursie în Albania.

Vezi oferta de vacanță la Hotel Memento Kassiopi Resort Corfu AICI

Autor articol: ALINA OPREA