10 locuri musai de văzut în Țara Surâsului – Thailanda

Prima pagină » Destinatii de vacanta » Exotic » 10 locuri musai de văzut în Țara Surâsului – Thailanda

Crează-ți amintiri de neuitat, alegând un sejur de câteva zile în Thailanda, cea mai populară destinație turistică din Asia de sud-est. Fii absolut convins ca vei avea nevoie de mai mult de 2-3 zile, pentru a simți că ai trăit și văzut crema frumuseților, care împodobesc Țara Surâsului lui Buddha. Iar dacă ești în căutarea unei destinații fierbinți pentru petrecerea Revelionului 2018, Thailanda este alegerea excelentă! Iată, câteva din locurile pe care nu le poți rata când ajungi în Thailanda:

Phi-Phi island
Insula Ko Phi Phi
Explorează fascinanta Ko Phi Phi, cu cele 6 mici insulițe în care este împărțită, unele total nelocuite. Aici s-au regizat numeroase filme, cum ar fi celebrul The Beach, cu Leonardo Di Caprio. Insula impresionează prin frumusețea naturală și apa de un albastru nepământean.

Insula Broaștelor Țestoase – Koh Tao
Aflată la est de Golful Thailandei, insula Koh Tao este cea mai populară destinație de diving din lume. Scufundarea oferă turiștilor ocazia de a admira recifuri de corali, broaște testoase, pești colorați, baracude și balene-rechin.

O vizită în capitală
Indiferent că ești sau nu un iubitor al aglomerării,  alege un tur în capitala thailandeză, Bangkok.  Având peste 8 milioane de locuitori, Bangkok-ul se remarcă prin armonia dintre nou si vechi. Plimbă-te pe bulevardele sale largi, oprește-te la fastuoasele temple învăluite în parfumul bețișoarelor ritualice și la palatele încărcate de ornamente opulente. Bazarurile din Bangkok îți vor năuci cu adevărat simțurile cu sute de produse exotice.

Complexul Regal din Bangkok
Principala atracție turistică a capitalei thailandeze, complexul este nu doar reședința familiei regale, ci și sediul unor instituții guvernamentale. Complexul deține în arealul său un corp central – Palatul cel Mare și Mânăstirea lui Buddha de Smarald. Locașul de cult găzduiește fascinanta statuie din jad verde a lluminatului, servind drept capelă privată a suveranului.

Distrează-te modern în Khao San
Ia pulsul modernității Bangkok-ului, oprindu-te în Khao San. Zona adună laolaltă pensiuni, hoteluri, magazine, săli de masaj, restaurante, tarabe cu tot felul de suveniruri, iar zi și noapte, străzile și terasele sunt pline de turiști.

Orașul Chiang Mai
Vizitează una din atracțiile de top ale Thailandei, orașul Chiang Mai. De-a-lungul unor blocuri, temple și clădiri de birouri, se întinde celebrul Bazar de Noapte. Găsești aici o gamă variată de mărfuri, produse lucrate manual, tablouri, haine, etc.

Wat Rong Khun - White Temple - Chiang Rai
Templul Alb din Chiang Rai (Wat Rong Khun)
Poposește într-o zi însorită la Wat Rong Khun şi vei avea senzaţia că priveşti direct spre soare! Statuete bizare, numeroase oglinzi și forme macabre sunt doar câteva elemente din paleta bogată cu care impozanta lucrare a arhitectului Chalermchai Kositpipat te va impresiona.

Piața plutitoare
În provincia Ratchaburi, la aproximativ 85 km de capitală, vei găsi inedita piață plutitoare: Damoen Saduak. Nu vei rămâne flămând dacă ajungi aici. Te poți ospăta cu cele mai exotice fructe (banane, mango, litchi, papaya, nuci de cocos, rambutan, guave, pomelo, ananas, durian), gustări tipic thailandeze, preparate chiar în fața ta sau dacă ești deschis la provocări, poți încerca ceva cu adevărat exotic: diferite insecte, viermi, lăcuste prăjite și scorpioni.

Plaja Railay (sau Rai Leh)
În această mică peninsulă, poți ajunge doar cu barca, din cauza stâncilor înalte și ascuțite, ce se îmbină armonios cu plaja aurie și care atrag alpiniști din întraga lume.

Parcul Național Phang Nga
Nu rata o excursie într-un loc impresionant și unic, cu ape viu colorate și stânci impresionante: Parcul Național Phang Nga. Aflat la 95 km de Phuket, Phang Nga Bay a fost folosit pentru filmarea unor scene din celebra serie James Bond.

Railay beach in Krabi
Alege așadar un sejur în Thailanda și te vei bucura de: peisaje magnifice, servicii de cea mai bună calitate, insule cu nisipuri fine, temple tulburătoare, mâncare excepțională, distracție de noapte cât cuprinde și locuitori de o amabilitate ieșită din comun, care fac cinste renumelui de Țară a Surâsului.

Gustă din acest adevărat All Inclusive a tot ceea ce vrei să trăiești într-o vacanță! Vezi 0fertele Christian Tour pentru Thailanda, AICI.

Revelion exotic 2018 in Thailanda >> Click aici!

Autor: Loredana Ciubuc