Participa la concursul Christian Tour „Peisaje din vacanta”, iar noi te trimitem în Corfu!

Prima pagină » Concursuri » Participa la concursul Christian Tour „Peisaje din vacanta”, iar noi te trimitem în Corfu!

Ești pasionat de fotografie? Ai avut vacanțe incredibile pe care le-ai imortalizat? Participă la concursul Christian Tour – „Peisaje din vacanță” și poți câștiga o vacanță în Corfu, la Hotel Messonghi. Postează, în perioada 15 iunie – 2 iulie, cea mai frumoasă, cea mai descriptivă, cea mai evocativă sau cea mai neobișnuită poză din vacanță pe pagina oficială de facebook Christian Tour (http://www.facebook.com/christiantourro ). Promovează-ți poza pe orice canal media și strânge cele mai multe like-uri valide, iar noi te vom trimite în Corfu. Surprinde un peisaj din natură, o catedrală, un monument, o clădire cu arhitectură impresionantă sau orice altă atracție turistică, indiferent dacă există sau nu personaje în cadru.

Mai mult, toate postările vor fi analizate de un juriu format din specialiști în turism care vor premia cea mai reușită fotografie cu un voucher în valoare de 200 de euro.

Ce trebuie sa faci:

1. Dă „Like” paginii noastre de Facebook –http://www.facebook.com/christiantourro
2. Postează o poza personală dintr-o vacanță anterioara a ta, pe pagina Christian Tour de pe Facebook.
3. Strânge cât mai multe like-uri la poza ta; folosește orice medii – share pe pagina ta personală, share pe paginile prietenilor sau pe grupuri, postări pe forumuri sau orice te ajută să îți promovezi poza!
4. Dă-ne un mesaj privat pe pagina de Facebook Christian Tour în care ne spui numele tău și să ne oferi o adresă de email validă la care te putem contacta.
5. Atât! Acum nu mai trebuie decât să aștepți până la finalul concursului ca să vezi dacă ai strâns cele mai multe like-uri și ai câștigat o vacanță în Grecia pentru 2 persoane!

Premii:

Locul 1– excursie pentru 2 persoane în Corfu, Grecia, cazare la hotelul Messonghi, transport cu autocarul – vacanță oferită de Christian Tour.
Premiul juriului – toate postările vor fi analizate de un juriu format din specialiști în turism care vor premia cea mai reușită fotografie cu un voucher în valoare de 200 de euro.

Regulament:

A. Premiul cel mare consta într-o vacanță în Corfu, Grecia, pentru 2 persoane.
B. Concursul se desfășoară în perioada 15 iunie – 2 iulie 2012.
C. Premiile secundare se acorda dupa cum urmează:
– premiul juriului – se va alege poza cea mai interesantă și evocativă. Poza trebuie să înfâțișeze un peisaj din natură, o catedrală, un monument, o clădire cu arhitectură impresionantă sau orice altă atracție turistică, indiferent dacă există sau nu personaje în cadru.
D. Se consideră poze valide, înscrise în concurs, doar acelea care au fost publicate de persoanele care au dat Like paginii Christian Tour.
E. Participanții își pot promova poza folosind orice mijloace, astfel încat să obțină un număr cât mai mare de like-uri. Nu se iau în considerare voturile obținute de la persoane care nu au dat Like paginii Christian Tour sau care nu sunt de origine română/de pe teritoriul României.

F. Participanții care se vor folosi de conturi false pentru a aduna like-uri vor fi descalificați.
G. Atât pozele, cât și textele trebuie să reflecte vacanțe personale ale participanților.
H. După publicarea fotografiilor, concurenții trebuie să dea un mesaj privat pe pagina de Facebook Christian Tour în care să mentioneze numele și o adresa de email validă.
I. Nu se admit decât pozele personale ale concurenților. Persoanele care folosesc imagini luate de pe Google Images sau un alt site cu fotografii vor fi descalificate.
J. Fiecare participant poate înscrie un număr nelimitat de poze în concurs, însă la numărarea voturilor vor fi cumulate doar like-urile unice (toate like-urile provenite din partea aceleiasi persoane vor fi considerate un singur vot).
K. La concurs nu pot participa rudele angajaților Christian Tour.
L. Cele mai interesante poze vor fi publicate pe blogul Christian Tour.
M. Postările trebuie să fie înscrise până la data de 30.06.2012, ora 13.00 (la prânz).
N. Concurenții înscriși trebuie să aibă peste 18 ani.
O. Câștigătorii vor fi anunțați pe blogul Christian Tour în termen de 3 zile de la încheierea concursului. Aceștia vor fi contactați prin e-mail și printr-un mesaj privat pe Facebook. În cazul în care nu pot fi contactați în termen de 5 zile lucrătoare, premiile se acordă următorilor concurenți din topul like-urilor.
P. Christian Tour își rezervă dreptul de a face modificări în cadrul prezentului regulament, cu mențiunea că va anunța pe pagina de organizare a concursului orice modificări apărute.