Zakynthos prin ochii câștigatoarei

Prima pagină » Articole » Zakynthos prin ochii câștigatoarei

Margareta Bădescu, câștigatoarea concursului Christian Tour care a fost premiată cu o vacanță în Grecia ne-a împărtășit câteva dintre experiențele sale pe una dintre cele mai frumoase insule grecești, Zakynthos.

„Am venit de putin timp din excursia castigata de la Christian Tour si am facut un mic colaj cu poze . Excursia a fost in Zakynthos-Grecia. Am stat la hotel Jupiter,am avut camera la parter cu balconul langa palmieri.

Peisajul este foarte diferit de ceea ce vedem la noi in tara. Peste tot sunt leandrii infloriti, maslini, palmieri imensi. Hotelul era la 10 minute de plaja si am fost placut impresionata de frumusetea locurilor. Apa era calda si foarte curata. Am putut sa fac si snorkeling si am vazut multe specii de pesti.

Pentru a vizita mai bine insula am ales sa fac 2 excursii. Am ales sa vizitez Navagio…un paradis unde nu se poate ajunge decat cu barca. Am platit 15 euro de persoana si am avut parte de o excursie de vis.
In alta zi am ales sa vizitez parcul marin Laganas si am platit o excursie cu 18 euro de persoana. Am putut sa vad si celebrele broaste testoase care isi depun ouale pe insula in forma de broasca.

Cand am avut nevoie de internet am cumparat de la hotel,1 euro o ora sau 5 euro o zi sau 15 euro o saptamana. Mai era posibilitatea sa te duci la o terasa si sa comanzi ceva si puteai beneficia in acest timp de internet.Preturile pe insula nu sunt foarte mari. La terase poti manca bine cu 10 euro. Localnicii au unele meniuri afisate in limba romana. Multumesc mult celor de la Christian Tour pentru ca mi-au oferit o vacanta cum nici nu visam sa am.”

Urmăriți colajul cu pozele din vacanța ei!