Orasul Oia, Insula Santorini

Top 5 destinații în care să îți duci jumătatea

Prima pagină » Articole » Top 5 destinații în care să îți duci jumătatea

Vacanțele sunt și vor fi întotdeauna cadouri cu care nu vei da greș. Pentru a te ajuta, ți-am creionat un top cu 5 destinații în care să îți duci jumătatea!

Insula Santorini, Grecia

Numită și Insula Îndrăgostiților, Santorini surprinde spiritul vulcanic al grecilor, sub cerul celor mai importante două orașe din insulă: Fira și Oia. Casele albe și împodobite cu rame albastre, panoramele către vulcani și Marea Egee zugrăvesc portrete imaculate ale frumuseții naturale.

Orasul Oia, Insula Santorini

Orasul Oia, Insula Santorini

Chania, Grecia

Ce vei găsi în Chania? O explozie de culori din zori, până la apus. Vizitatori din toate colţurile globului vin în „Mica Veneție” grecească pentru a testa experienţa mediteraneană şi bunătăţile din tavernele și restaurantele locale.

Port in Chania, Creta

Port in Chania, Creta

Gran Canaria, Spania

Este locul ideal de vacanță fie că ești îndrăgostit sau doar iubești călătoriile. Dacă vrei să te bucuri de soare pe o plajă liniștită, de distracţie într-o staţiune gălăgioasă sau de locuri pline de mister, Gran Canaria îți va dovedi că vara nu se termină niciodată.

Apus in Puerto de Mogan, Gran Canaria

Apus in Puerto de Mogan, Gran Canaria

Balcic, Bulgaria

O vacanță pe litoralul Mării Negre, în Balcic, poate fi tot ce ai nevoie pentru a te relaxa și bucura de frumusețea naturii. Supranumit Orașul Alb, datorită versanților de calcar care se impun pe întreaga zonă, Balcic a fost reședința de vară preferată a Reginei Maria a României.

Balchik, terasa la malul Marii Negre

Balchik, terasa la malul Marii Negre

Kusadasi, Turcia

Celebrul “castel de bumbac” Pamukkale și piscina Cleopatrei, farmecul templelor și moștenirea istorică, îmbinate cu plajele întinse de-a lungul coastei turcești și prețurile accesibile, fac din Kusadasi o destinație “must see” pentru orice romantic și nu numai.

Apus peste terasele Pamukkale, Turcia

Apus peste terasele Pamukkale, Turcia

Du-ți iubirea în vacanță! Descoperă toate destinațiile în care poți petrece o vacanță de vis, AICI.

Autor: Loredana Ciubuc