Ponturi pentru planificarea unei vacanțe în Italia

Prima pagină » Articole » Ponturi pentru planificarea unei vacanțe în Italia

Plănuiești o vacanță plină de aventură, cultură și plimbări către fiecare colțișor al Italiei. Ai deja o listă cu obiective turistice pe care nu vrei să le ratezi, zone în care îți dorești din tot sufletul să ajungi sau preparate tradiționale pe care ești curios să le încerci. Poți avea o vacanță de vis, însă ține cont de câteva lucruri atunci când pui la cale itinerariul pentru o vacanță în Italia.

1. Italia este o țară cu o cultură încărcată, însă nu plănui să pornești într-un tur al muzeelor lunea, pentru că ai cele mai multe șanse să nu găsești nimic deschis. Plănuiește-ți vacanță astfel încât să ștergi ziua asta din săptămână, pentru că nu vei avea prea multe lucruri de făcut într-o luni.
2. Nu vizita orșele mici între orele 13:00-16:00. Magazinele vor fi închise, iar tu vei avea senzația că ai ajuns într-un loc uitat de lume.
3. Încearcă să înveți câteva cuvinte în italiană înainte de călătoria ta. Seamănă pe alocuri cu limba română, deci nu îți va fi deloc greu să reții câteva fraze. Acest truc se va dovedi de mare ajutor în conversațiile tale pentru că italienii nu cunosc foarte bine limba engleza.
4. Demonstrează-le că prețuiești cultura și tradițiile italienești. Poporul italian este unul mândru, care va aprecia interesul tău în tradițiile sale. Astfel, îți vei face mulți prieteni extrem de repede.
5. Vizitează Italia, mai ales Roma, în timpul Săptămânii Culturii. Vei avea parte de 8 zile în care cele mai multe muzee vor avea intrare liberă. Vei economisi mulți bani și vei avea parte de o experiență culturală pe cinste!

Oferta Christian Tour

Vizitează Italia Clasică într-un circuit cultural, la prețuri începând de la 435 €/persoană. Pachetul include transport cu autocar modern, cu climatizare, clasificat minim 2 – 4 stele, exceptând zilele 6 și 7, 9 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2 – 4 stele, 4 cine pentru turiștii care aleg hotelul Princess, ghid însoțitor din partea agenției pe traseu. Detalii aici.

O altă opțiune este circuitul cultural Italia Clasica + Insula Capri din 2013, la prețuri începând de la 455 €/persoană. Beneficiezi de transport cu autocar modern, cu climatizare, clasificat 2- 4 stele, exceptând zilele 7 și 8, 10 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2- 4 stele, 4 cine pentru turiștii care aleg hotelul Principe și ghid însoțitor din partea agenţiei pe traseu. Detalii aici.