Dubai – De la deșert la zăpadă este doar un pas

Prima pagină » Articole » Dubai – De la deșert la zăpadă este doar un pas

Dubaiul, un stat în care tradițiile, religia și obiceiurile conservatoare sunt bine întipărite în stilul de viață al locuitorilor, ne uimește prin modernismul său imbatabil, transformându-l într-o destinație unică datorită atracțiilor inovatoare. Poți să schiezi în deșert, poți să vizitezi cel mai mare mall din lume, să admiri zgârie nori uriași și, în același timp, să te bucuri de arhitectura tradițională a moscheelor.

Fie că vreți să vă relaxați sau căutați o sursă de adrenalină, Dubaiul vă pune la dispoziție tot ce are mai bun.

Plajele sunt unice în lume datorită nisipului extrem de fin și a apelor de un turcoaz ce pare ireal. Cea mai apreciată dintre zonele de plajă este parcul Jumeriah, o zonă extreme de frumoasă și accesibilă oricărui buzunar. Intrare în parc este 5 dirhami, la care se adaugă 20 de dirhami pentru a închiria un șezlong și o umbrelă. Așadar prețul unei zile la plajă este chiar mai ieftin decât pe litoralul românesc, mai ales că cei 25 de dirhami reprezintă echivalentul a 6 euro. Parcul dispune și de o zonă cu gazon, unde puteți face un grătar.

Parcul Ski Dubai este unul dintre cele mai fascinante parcuri acoperite, unde zăpada se întinde pe 3000 de metri pătrați. Fie că vreți să schiați, să faceți snowboarding sau pur și simplu să vă jucați în zăpadă, acela este locul ideal. Ski Dubai conține și un Snow Park în care cei mici pot pierde ore în șir jucându-se.

Oferta Christian Tour

Nu rata Early Booking-ul pentru un Revelion de vis in Dubai si beneficiezi de un discount de 50 euro/pers! Pachetul include transport cu avionul, transfer, 7 nopti cazare, masa inclusa, asistenta turistica in limba romana, transfer la plaja Jumeirah Beach Park, transfer la Dubai Outlet Mall, la preturi incepand de la 823 euro. Detalii aici.