Disneyland Paris, destinatia pentru copii și parinti

Prima pagină » Articole » Disneyland Paris, destinatia pentru copii și parinti

Vom spune că este destinația perfectă pentru toate vârstele. Cei mici vor cunoaște bucuriile unui parc de distracții foarte mare, care se întinde pe aproximativ 40 de kilometri pătrați, situat în Mane la Valee în Paris, loc ce cuprinde Walt Disney Studios și Disney Land Park. Este o lume de basm, o lume a personajelor de desene animate care încântă ochii celor mici, dar și simțurile celor mari. Aici vii pentru recreere, distracție și mulă voie bună.

Anul acesta Disneyland Paris a  sărbătorit 20 de ani de existență, iar de la deschidere  resortul a primit peste 250 de milioane de turiști. Azi se numără printre cele mai vizitate destinații de vacanță din Europa. Lumea Disney din Paris merită explorată în cele mai mici detalii, cu tot cu parcurile tematice și personajele din lumea pe care mulți dintre noi am cunoscut-o numai la televizor.

Turiștii sunt întâmpinați de hotelul Disneyland, cu o priveliște de vis pentru toți cei care aleg să se cazeze în acest loc. Sub hotel există clădirile cu case de bilete, de unde turiștii își pot achiziționa tichetele de călătorie în acest univers. Cele cionci zone ale parcului sunt Main Street USA, Frontier Land, Adventureland, Fantasyland șui Discoveryland.

Cum se ajunge la Disneyland Paris?

Parcul se află la 32 de kilometri est de Paris, iar cei care doresc să ajungă aici, vor avea parte de infrastructură foarte bine pusă la punct a autostrăzii A4, care unește Paris de Germania. Așadar, cei care aleg să parcurgă drumul cu mașina din Paris, trebuie să meargă pe autostrada A4, până la Porte de Bercy. Există și transportul în comun, sau public, de la Paris, până la Disneyland, pe care îl puteți lua din anumite zone ale capitalei Franței, cum ar fi de exemplu aeroportul Charles de Gaulle.

Cât costă un bilet de intrare la Disneyland?

Cine dorește să se bucure de tărâmul de basm al acestui mare parc trebuie să scoată din buzunar 51 de euro pentru o zi, 112 euro pentru două zile și 139 de euro pentru trei zile. E bine de știut că există bilete care pot include și drumul din Paris, dar care costă 81 de euro pentru o singură zi.

Oferta Disneyland Christian Tour

Cu un decor încântător în stil victorian și servicii la cel mai înalt nivel. Veți trăi experiența anilor ’80 într-un loc privat și liniștit, după ce vă veți întoarce de la atracțiile gălăgioase din cele 2 parcuri. Veți savura băuturi răcoritoare întreaga zi, iar micul dejun și ceaiul de după amiază pot fi servite la Castle Club.

Oaspeții camerelor Castel Club vor beneficia de serviciul VIP Fast Pass.

La micul dejun, turiștii sunt întâmpinați de personajele din lumea Disney, iar la restaurantul “Inventions” cina poate fi servită în compania acestora.

Localizare: situat la intrarea in Parcul Disneyland.

Dotari camere: baie proprie, uscător de păr, telefon, televizor, radio, aer condiționat,minibar, seif.

Facilitati: room service 24 h, restaurant, piano-bar Fantasia, piscină interioară, jacuzzi, saună, sala de fitness, baie cu aburi, centru wellness Celestia Spa, locuri de joacă pentru copii, sala de jocuri video (contra cost), „Minnie Club” pentru copii.

Copii între 0 și 6 ani au gratuitate. Serviciile neincluse ale acestui sejur sunt: biletele de avion București-Paris-București, transfer aeroport-hotel-aeroport, supliment demipensiune: de la 25 EUR/adult, de la 11 EUR/copil (3 – 12 ani -neimpliniți)

Preț:962 euro