Crăciun românesc la Cabana Trei Brazi

Prima pagină » Articole » Crăciun românesc la Cabana Trei Brazi

Crăciun românesc la Cabana Trei Brazi   

Pe vestitul platou Trei Brazi, se află vechea și atrăgătoarea cabană  Trei Brazi.  Este situată  într-o zonă mirifică, înconjurată de munți păduroși, dar și de platouri întinse ce oferă relaxarea totală. Dispune de un restaurant tradițional românesc rustic, cu meniuri delicioase, iar cazarea se face în trei cabane cu decor câmpenesc, patriarhal, din care nu lipsesc terasele spațioase. Iată un loc minunat, în care peisajul de iarnă poate face ca Sărbătorile de Crăciun sau cele de Anul Nou să fie de-a dreptul mirifice.

Cabana Trei Brazi este amplasată la numai cinci kilometri de stațiunea Predeal, la poalele Masivului Postăvaru, pe culmea Muntelui Moraru, la o altitudine de 1228 de metri. Este o cabană care a reușit să aducă faimă acestei superbe poiene de munte. Este un important punct de placare pentru drumeții și trasee montane, pentru turiștii care iubesc astfel de activități.

 

În această zonă turiștii se pot bucura de Pârâul Mic, un afluent  al Ghimbavului și Pârâul Vlăduț. De aici pot fi zărite văile nordice  ale Munților Bucegi, despărțite de culmile Țigănești și Velicanu, apoi Buscoiul, cu michiile sale colțuroase , greu accesibile pentru cei care  ar dori să le cucerească. În nord priveliștea este foarte frumoasă și se zărește cu ușurință de pe Muchiile Cheii din Masivul Postăvarul, dar și din Pietrele Craiului.

Cei care doresc să parcurgă drumul pe jos, trebuie să știe că  de la Cabana Trei Brazi se ajunge în doar 30 de minute, la Cabana Poaina Secuilor, situată la o altitudine  de 1070 de metri, de unde se poat face numeroase drumețiipe Valea Tocliței, până la Cheile Râșnoavei. Un alt traseu foarte bun pentru excursii la picior este cel de la Dealul cu Mesteacăn, apoi către pârâul Rece.

Locatia dispune de 21 de spații de cazare și o capacitate de 42 locuri în 11 apartamente mici, 4 apartamente mari și 6 camere duble, 24-hour room service,
Service bar, Digital Safe, Cable/Satellite TV, Internet access, restaurant cu specific românesc, acesta având o capacitate de 120 de locuri, terasă cu o capacitate de 120 locuri, bar și  cramă cu o capacitate de 20 de locuri.

Ofertă de Crăciun prin agenția Christian Tour la Cabana Trei Brazi din Predeal
Pachetul de Crăciun la Cabana Trei Brazi din Predeal este de 135 de euro de persoană pentru perioada acestor sărbători. Mai multe detalii pe www.christiantour.ro, telefon: 021.270.00.99

M.R.