Ce restaurante tematice să cauți în Praga

Prima pagină » Articole » Ce restaurante tematice să cauți în Praga

Pe lângă monumentele faimoase, muzeele și galeriile fascinante, Praga îți oferă și o selecție a celor mai frumoase restaurante tematice în care să evadezi din prezent și să ai parte de câteva ore desprinse de rutina zilnică. 

Folklore Garden

 Foto: prague-stay.com

În cartierul rezidențial, într-o vilă superbă de cărămidă, vei găsi cea mai bună locație în care poți experimenta folclorul ceh, chiar în mijlocul orașului, iar vara, poți admira aspectul unui sat ceh chiar în grădina restaurantului. Nu numai că vei avea parte de o cină de neuitat, cu nu mai puțin de patru feluri de preparate tradiționale din Cehia, dar te vei bucura și de un spectacol cu muzicieni talentați și dansatori îmbrăcați în costume viu colorate. Timp de două ore, te vei distra și vei râde, ba chiar vei putea să faci parte din spectacol dacă înveți cântecele, dansurile sau jocurile artiştilor. Dacă știi să cânți la un instrument, cu atât mai bine! Orice participare a publicului este bine venită. În plus, în timpul spectacolului vei fi servit în permanență cu pâine, apă minerală și o cantitate nelimitată de vin. În cazul în care ești vegetarian sau ai anumite preferințe culinare, bucătarii restaurantului vor lua în considerare preferinţele tale atunci când îți pregătesc cina. Prețurile unei cine și al unui spectacol înclud băuturi nelimitate și transferul de la hotel la restaurant și viceversa.

Kampa Park

 Foto: kampagroup.com

Romantismul învie sub vederea panoramică a Podului Charles în timp ce te înfrupți din delicioasele preparate cu fructe de mare. După ce îți faci încălzirea cu homari, scoici sau capere, poți trece la un risotto de ciuperci cu usturoi și piure de dovleac savuros. Profită de barul trendy din interior si bucură-te de un cocktail savuros în timp ce ochești vedetele de Hollywood care își petrec timpul aici. Superba terasă de pe malul râului este deschisă tot anul.

Restaurantul Cartouche

 Foto: squaremeal.cz

Fă o călătorie înapoi în timp spre Evul Mediu! La restaurantul Cartouche, din Orașul Vechi al Pragăi, iei cina la o masă din stejar masiv și savurezi cele mai bune bucate ale unui festin medieval, în atmosfera romantică a unei pivnițe ușor obscure, luminată doar de flacăra lumânărilor și decorată cu armuri și săbii. Dacă ești norocos, poți prinde unul dintre spectacolele susținute aici, care completează spiritul medieval cu muzică live și momente de divertisment ale actorilor îmbrăcați în costumele specifice Evului Mediu.

Oferta Christian Tour

Alege un circuit de 9 zile în Polonia – Germania – Cehia, la prețuri începând de la 359 de euro/pers. Beneficiezi de 8 cazări la hoteluri între două și patru stele, transport cu autocarul și ghid însoțitor din partea agenției.

De Teodora Lozan