Ce facem la SuriClub Christian Tour?

Prima pagină » Articole » Ce facem la SuriClub Christian Tour?

Ai auzit? SuriClub Christian Tour a dat startul vacanțelor în familie! Așadar pregătește-ți bagajele și pornește spre o nouă aventură, într-unul din hotelurile Suri. Știm că întotdeauna vei dori ce e mai bun pentru copilul tău. Așa că îți spunem cu toată încrederea că niciunul dintre voi nu se va plictisi.

Suricatele

Suricatele

Destinațiile estivale sunt alese cu mare atenție, special pentru familiile cu copii, ținându-se cont de toate aspectele care pot contribui la transformarea vacanței într-una de neuitat: plajă, soare, mare, locație frumoasă, mâncare bună şi variată, facilități pentru copii. Hai și tu la SuriClub, primul club de vacanță dedicat copiilor din România. Te așteptăm în hotelurile noastre din 𝐓𝐮𝐫𝐜𝐢𝐚, 𝐆𝐫𝐞𝐜𝐢𝐚, 𝐄𝐠𝐢𝐩𝐭 𝐬̦𝐢 𝐓𝐮𝐧𝐢𝐬𝐢𝐚!

Beneficii SuriClub: 
✅Cluburile sezonului 2024
✅Check-in prioritar în aeroport
✅Copiii sunt supravegheați în siguranță pe durată activităților din Suriclub
✅Copiii vor fi împarțiți pe grupe de vârstă, iar pentru cei sub 5 ani se solicita un însoțitor
✅Organizarea de activități tip kidsclub (ateliere, jocuri, competiții, etc)
✅Minidisco
✅Animație cu mascota Suricată
✅Reducere 3% la urmatoarea vacanță achiziționată și 10% reducere la produsele Yuga
✅Asistență „Family care” suport 24h/7 zile cu număr dedicat de call center (suport urgențe, îndrumare în eventuale probleme de sănătate, suport accidente, repatriere, etc.)
✅Welcome meeting după check in pentru prezentarea programului de animație, concept family, facilități și contact
✅Program de animație în fiecare zi (teme diferite) cu animator dedicat, român
𝐕𝐫𝐞𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐬̦𝐭𝐢𝐢 𝐜𝐞 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐢 𝐚𝐬̦𝐭𝐞𝐚𝐩𝐭𝐚̆ 𝐩𝐞 𝐦𝐢𝐜𝐢𝐢 𝐚𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐫𝐢𝐞𝐫𝐢?
🤿𝐀𝐜𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢 𝐊𝐢𝐝𝐬𝐂𝐥𝐮𝐛 – Suntem pregătiți să fim locul preferat pentru distracție a celor mici. Pentru copiii plini de energie și mereu în cautare de noi activități avem ateliere creative, jocuri, competiții pentru toate categoriile de vârste și interese care nu doar că vor alunga plictiseala, dar îi vor ajuta pe cei mici să se dezvolte și să-și îmbogățească imaginația.
🤹‍♀️𝐀𝐧𝐢𝐦𝐚𝐭̦𝐢𝐞 – Cu noi, copiii nu se vor plictisi niciodată, deoarece avem jocuri distractive, activități interactive și multe surprize pregătite pentru ei, alături de mascota Suricată. Așadar, parinții se pot bucura și ei de eveniment, liniștiți și fără nicio grijă. Prin animație, pentru copii este mai simplu să creeze noi legături de prietenie.
🍭𝐌𝐢𝐧𝐢𝐝𝐢𝐬𝐜𝐨 – Îți garantăm distracție ca în tinerețe, atmosferă destinsă și timp petrecut cu cel mic în pași de dans. Muzica și dansul sunt un prilej de bună dispoziție, te ajută să legi relații strânse cu cel mic, dar în acelasi timp cel mic socializează cu copii de vârsta lui! Copiii se distrează în mod organizat și tu poți să dansezi împreună cu el!

În plus, animatorii au fost special pregătiţi pentru a efectua activităţi cât mai apropiate de cele cu care copiii din România sunt obişnuiţi la şcoală sau grădiniţă. Programul este foarte bine structurat şi include zi de zi noi jocuri, dansuri sau ateliere creative. Suri Club vine așadar cu vacanțe de neuitat în familie!

Descoperă AICI  , hotelurile unde vei avea vacanțe de neuitat alături de Familia Suricescu.