Antalya, cele mai atractive oferte last minute

Prima pagină » Articole » Antalya, cele mai atractive oferte last minute

Mai sunt câteva plecări pentru vacanţa de vară în Turcia şi Grecia, iar touroperatorii au scăzut semnificativ preţurile pe final de sezon. Cu doar 195 Euro/pers. ai garantat un sejur în Antalya, sigura condiţie este să vânezi ofertele last minute din agenţii şi să ai bagajele pregătite.

Am pornit într-un tur al celor mai atractive oferte de sezon şi la Christian Tour am găsit sejur în Antalya (plecare din Bucureşti) cu preţuri cuprinse între 195 Euro/pers. (hotel de patru stele cu all inclusive) şi 395 Euro/pers. (hotel de cinci stele cu all inclusive). Pachetele turistice includ şi transportul cu avionul, transferurile, 7 nopţi cazare cu all inclusive. Hotelurile sunt gata pregătite pentru o vacanţă în familie şi oferă toate facilităţile necesare: personal medical, centru comercial, programe de animaţie, cursuri de scufundări, masaj, sauna, internet café, mini aquapark , miniclub, loc de joacă, piscină pentru copii plus plajă privată. Vestea bună este că touroperatorul are plecări nu numai din Bucureşti, ci şi din Iaşi şi Timişoara, iar preţurile sunt aceleaşi ca pentru plecarea din Capitală.

De ce să mergi în Antalya în septembrie? Pe timpul verii, temperaturile în Antalya pot trece de 40°C, aşa că dacă nu agreezi căldura, acum e momentul pentru vacanţă. În septembrie, în Antalya sunt 18-19 grade la prima oră a dimineţii şi 30°C la prânz, iar ploile şi alte fenomene meteo ce ar putea încurca planurile de vacanţă sunt rare. Fie că alegi Antalya sau Marmaris, toate staţiunile îţi pun la dispoziţie condiţii similare celor din plin sezon, dar la preţuri mai scăzute. Într-o după amiază leneşă, alege o plimbare cu tramvaiul de-a lungul coastei Antalyei pentru a admira Plaja Konyaalti, recunoscută pentru îngheţata savuroasă de la taverne şi parcul cu delfini jucăuşi din apropiere. Pe seară te poţi delecta cu spectacole de balet, operă şi muzică tradiţionaă turcească. Septembrie este şi luna festivalurilor: pe 12 septembrie începe Antalya Festival, o celebrare a culturii zonei, iar dacă îţi planifici vacanţa pentrru sfârşit de septembrie vei asista la Festivalul de Film Golden Orange – Oscarurile turceşti, ocazie de a vedea filme din întreaga lume în amfiteatrele antice.

De Steluța Năstase